foto: Wiener Zucker
Sestavine:
Za testo:
- 300 g moke
- 1 žlička pecilnega praška
- 150 g sladkorja v prahu
- 1 vaniljin sladkor
- 180 g masla
- 1 jajce
Za nadev:
- 150 g ribezove marmelade
- 80 g kokosovih ostružkov
- 600 g mešanega jagodičevja (ribez, maline, robide, borovnice)
- 500 g puste skute
- 50 g masla
- 120 g sladkorja v prahu
- 1 zavoj vaniljevega pudinga
- 2 jajci
- 250 ml sladke smetane
Za posip:
- 100 g sladkorja v prahu
- 100 g kokosovih ostružkov
- 120 g masla
- 140 g moke
Priprava:
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.