Ražnjiči po dalmatinsko foto: dreamstime
Potrebujemo:
Priprava:
Jagnječje in svinjsko stegno razrežemo na primerno velike koščke za ražnjič, slanino, čebulo in papriko pa na malo manjše koščke. Izmenično jih nabodemo na kovinske ali lesene palčke. Na začetku in na koncu nabodemo jagnječje režnje. Posolimo jih in popopramo, namažemo z oljem in pustimo, da se približno 60 minut marinirajo. Ražnjiče pečemo na žaru. Postopoma jih obračamo in mažemo s slanino. Ražnjiče postrežemo s svežim kruhom. Posebej ponudimo še omako iz oljčnega olja, česna in peteršilja.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.