Pašteta iz dimljenega lososa foto: splet
Poleg tega, da so idealne za hitri obrok v vsakem letnem času, paštete in drugi doma narejeni namazi ne vsebujejo škodljivih konzervansov in so zato zdrava in okusna alternativa konzerviranim izdelkom. Predstavljamo vam enostaven in praktičen recept za pašteto iz dimljenega lososa.
Sestavine zadostujejo za pašteto za dve osebi, priprava pa vam bo vzela vsega 15 minut.
Potrebujete:
Postopek priprave
Dimljeni losos narežite na manjše kose. V multipraktik ali blender pa poleg koščkov dodajte vse ostale sestavine, razen dišav. Miksajte tako dolgo, da bo zmes postala gladka po vašem okusu - če imate raje bolj zrnato strukturo, miksajte samo zelo kratek čas.
V pašteto na koncu vmešajte še na drobno narezane dišave (peteršilj, baziliko in koper), dajte v primerno posodo in postavite v hladilnik, da se zgosti.
Pašteto lahko namažete na kruh, toaste, bruskete ali krekerje. Nihče pa vam seveda ne brani, da je ne pojeste kar tako ...
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.