polnjene ribe na žaru .jpg foto: profimedia LIZA MAJA
Sestavine za štiri osebe:
Postopek priprave:
1. Ribe očistimo, odstranimo luske in speremo s hladno vodo. Limono prerežemo na pol in narežemo dve debelejši rezini, prerežemo na pol.
2. Ribe začinimo s soljo in poprom, pokapamo z limoninim sokom, poškropimo z oljem in pustimo počivati približno dve uri.
3. V majhni skledi zmešamo med, sojino omako, preostali limonin sok in rukolo.
4. Ribe napolnimo z rukolo in dodamo pol rezine limone. Ribe pečemo na žaru približno 15 minut na vsaki strani.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.