Krofi z jagodam foto: profimedia LIZA MAJA
Sestavine za 4 krofe:
• 4 krofi
• 200 g jagod
• 150 ml smetane za stepanje
• 1 žlica čokoladnih ostružkov
• sladkor v prahu za posipanje
Postopek priprave:
1. Očistimo, operemo in osušimo jagode. Smetano stepemo.
2. Krofe prerežemo na dva dela, spodnji del namažemo s stepeno smetano, na smetano razporedimo narezane jagode, spet premažemo s stepeno smetano, potresemo s čokoladnimi ostružki in pokrijemo z vrhom krofa. Na koncu potresemo s sladkorjem v prahu.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.