kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Jure Košir: Ta noč je bila grozna, zalilo nam je hiše ...

21. 9. 2022; 01.00
Avtor: V.M.
planet-tv, jure-košir

Jure Košir foto: Planet tv

Kot že veste, je orkan oplazil tudi prizorišče snemanja Exatlona. V hiše je vdrla voda, a naj poudarimo, da so tekmovalci na varnem. Ker pa so poškodovani nekateri poligoni, kamere še ne bodo kar takoj zabrnele. Preverite, kaj se dogaja ...

Kot smo že poročali, je Orkan Fiona oplazil tudi prizorišče snemanja najtežje športne preizkušnje na televiziji Exatlon Slovenija, kjer sta močnejši dež in veter pustila posledice predvsem na lokalni infrastrukturi, poškodovani pa so tudi nekateri poligoni.Vsi tekmovalci so orkan preživeli na varnem, v hišo so premestili tudi ekipo, ki trenutno biva v baraki.

Zaradi vremenskih razmer je produkcijska ekipa sprejela vse potrebne ukrepe za varnost vseh tako pred kot za kamero, celotna ekipa pa se zdaj trudi čim prej sanirati nastalo škodo in ponovno vzpostaviti vse elemente, potrebno za snemanje.

Jure Košir foto: Planet tv

"Jaz sem že veliko  doživel v vremenskih razmerah, ampak kaj takega pa še ne. Ta noč je bila grozna. 150 hm/h je pihal veter, lomil drevesa, skoraj razbil okna. Zalilo nam je hiše, situacija je v tem trenutku vsekakor neugodna," je povedal voditelj Jure Košir in poudaril, da je za varnost poskrbljeno in da se vsi tekmovalci in tekmovalke počutijo dobro.

prejšnji članek
Nabrane gobe porabite v roku 24 ur!
Zdravje
Nabrane gobe porabite v roku 24 ur!
naslednji članek
Blaž Švab postavljen pred nov izziv
Svet slavnih
Blaž Švab postavljen pred nov izziv