Pica polžki foto: Profimedia
Sestavine
Priprava
1. Testo razvaljajte. Premažite ga s kečapom ali paradižnikovo mezgo.
2. Na testo razporedite rezine slanine ter posujte s sirom in origanom.
3. Testo zvijte in zvitek razrežite na širše rezine (kot bi rezali malce debelejše kose rulade).
4. Polžke razporedite na pekač, obložen s papirjem za peko. Pecite v ogreti pečici pri 200 °C približno 15–20 minut.
Recept je bil objavljen v reviji Jana, št. 9., 27. februar, 2024.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.