Jagodna panakota foto: Shutterstock
Sestavine:
- 500 ml sladke smetane
- 100 g sladkorja
- 2 vaniljeva stroka
- 4 lističi želatine
- 250 g jagod
- 50 g sladkorja
Priprava:
1. Smetano zmešajte s sladkorjem in vaniljevima strokoma ter zavrite.
2. Želatino namočite v hladni vodi, nato jo dodajte vroči smetani in dobro premešajte.
3. Zmes prelijte v kozarce in postavite v hladilnik za nekaj ur.
4. Jagode zmešajte s sladkorjem in jih kuhajte, da nastane omaka.
5. Ohlajeno panakoto prelijte z jagodno omako in postrezite.
Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke