Kulinarika
 

Kulinarično doživetje Igorja Jagodica navdušilo slovensko estrado

30. 6. 2016; 11.31
Avtor: Š. K.
Somat_Igor Jagodic 1
Ljubljanski grad je včeraj zvečer pod zvezdnim nebom gostil številne znane obraze s slovenskega medijskega prizorišča.

Povod za kulinarično razvajanje priznanega chefa restavracije Strelec, Igorja Jagodica, je bila predstavitev novosti blagovne znamke Somat, ki je razvila novo generacijo tablet in gelov brez fosfatov.

Jagodic je ob tej posebni priložnosti navduševal v svojem slogu, z različnimi poslasticami. Terasa zgodovinske lokacije, s katere so gosti občudovali lepote prestolnice, je bila odlična kulisa za nepozabno doživetje.

Mešanica okusov, barv in vonjev je v čarobni atmosferi grajske terase navdušila številne znane obraze, med katerimi smo zasledili voditelja in ljubitelja dobre hrane Nejca Simšiča, modno poznavalko Majo Bulc, komentatorko šova Gostilna išče šefa Iryno Osypenko Nemec, manekenki Anamarijo Avbelj in Zlato Okugić. Gostiteljici večera Uli Furlan pa sta družbo delala mlada igralca Pia Nikolić v vlogi Marije in Vid Sodnik, ki je tokrat postal zabavni pomivalni stroj Dishy. Vsi skupaj pa so uživali v vrhunskih jedeh priljubljenega kuharja, ki je postregel z okusnimi poletnimi jedmi iz najkakovostnejših sestavin.

Med pripravo večhodnega menija je Jagodic zbranim gostom zaupal nekaj zanimivih kulinaričnih trikov za pripravo okusnih poletnih jedi.

Nova generacija Somat tablet in gelov za stojno pomivanje posode je po novem še prijaznejša okolju. Ob tem pa se učinek delovanja ne zmanjša, saj je novi liniji Somatovih izdelkov dodana limonska kislina, ki poskrbi za sijočo posodo brez dodatnega onesnaževanja okolja. Nova formula pralnih sredstev Somat brez fosfatov pa je dobila tudi novo embalažo.

Vsak kulinarični užitek pa se zaključi s pomivanjem posode, za kar je ob koncu večera poskrbel Somat. 

Premium izdelki Somat Gold imajo posebno moč, s katero odstranjujemo trdovratne ostanke hrane brez predhodnega ročnega pomivanja posode. Novi izdelki Somat tako omogočajo stoodstotno učinkovitost in čistočo pri pomivanju posode na 40 stopinjah Celzija, s čimer varčujemo tudi pri porabi električne energije, kar dodatno zmanjšuje negativni vpliv na okolje.

prejšnji članek
17 stopenj norenja pred poletjem
Zdravje
17 stopenj norenja pred poletjem
naslednji članek
Nimate časa za zajtrk? Ne verjamemo!
Kulinarika
Nimate časa za zajtrk? Ne verjamemo!

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.