benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Polžja slina za brezhibno kožo!

23. 6. 2016; 09.55
Avtor: N.N.
gel
V Slovenijo je iz Nizozemske prišla revolucionarna rešitev za vašo kožo! Gel Celloderm, uspešnica po celem svetu, je na voljo tudi za vas! Spodaj si preberite, zakaj je ta gel čisto drugačen od ostalih kozmetičnih preparatov!

V kremah in drugih kozmetičnih izdelkih najdemo vse mogoče izvlečke, ki se skrivajo za latinskimi imeni … Gre za naravne sestavine, ki bodo vaši koži resnično pomagale, da bo videti bolj zdravo in posledično tudi precej lepše!

Veste, kaj je alantoin?

Polžja slina – zaveznik vaše kože

Polžja slina vsebuje Alantoin, ki je kompleks proteinov, glikolne kisline in elastina. Kot pravijo dermatologi, ima Alantoin regenerativne lastnosti in veliko sposobnost vlaženja kože. Včasih so ga uporabljali za obrazne maske, danes ga mešajo v preparate, ki so namenjeni regeneraciji kože, odpravljanju gub, strij, brazgotin, pigmentacije in aken.

Končno je v Slovenijo prišla velika mednarodna uspešnica – gel Celloderm, ki je narejen prav na osnovi Alantoina – torej, sestavine, ki jo vsebuje polžja slina in ki polžu omogoča nenehno regeneracijo. Že pred več desetletji so raziskovalci ugotovili, da ta naravna snov resnično pomaga pri regeneraciji kože, celo poškodovane! Alantoin pomaga pri odpravljanju gub, strij, aken, brazgotin, starostnih peg in še marsi čem. Po uporabi pa je koža čvrsta in napeta.


Gel Celloderm je kvaliteten proizvod, izdelan na Nizozemskem! Gel Celloderm lahko ekskluzivno naročite tukaj!

Všečkajte in izvedite prvi za vse naše novosti.

prejšnji članek
Bodite zdravi z vizualizacijo
Zdravje
Bodite zdravi z vizualizacijo
naslednji članek
12 mitov, ki jim ne smete verjeti
Zdravje
12 mitov, ki jim ne smete verjeti
#nasazenazenska
nasazenazenska