Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Limone za lepoto!

27. 3. 2016; 05.00
Avtor: A.P.
limone
Vsi imamo radi mrzel kozarec limonade v poletju, še bolj pa bosta za njeno uporabo hvaležna vaša koža in lasje. Šokiralo vas bo dejstvo, kako limona pripomore k lepotnim izboljšanjem.

Svetlejši lasje. Ožamite limono in njej sok uporabite za posvetlitev las. Ni potrebe po kemikalijah.

Močnejši nohti. Gel lahko vaše nohte uniči, sploh če to metodo uporabljate pogosto. Zmešajte sok limone z oljčnim oljem in namakajte nohte.

Vlaženje ustnih. Če so vaše ustnice še vedno izsušene zaradi zime, lahko uporabite limonin sok. Na ustnice si ga dajte pred spanjem, kar bo povzročilo sušenje odmrlih celic.

Posvetlitev kože. Limone so polne vitamina C, zaradi katerega lahko posvetlijo vašo kožo in jo naredijo bolj sijočo.

Posvetlijo starostne pege. Z uporabo limoninega soka se lahko izognete tudi pegicam. Sok pustite delovati 15 minut in ga potem sperite z vodo.

Belilka zob. Uporabite sodo bikarbono in jo zmešajte z limoninim sokom. Zmes si aplicirajte na zobe in pustite delovati 2 minute, potem si jih sčistite z zobno ščetko.

Mehkejši komolci in kolena. Uporabite limonin sok, nekaj čajnih žlic soli in malo olivnega olja. Vse skupaj zmešajte in si nanesite na predele

Deodorant. Prav ste slišali, namesto deodoranta uporabite limono. Kislina v limoni bo pobila bakterije in bo zaradi tega vaš nov deodorant prinesel same prednosti.

prejšnji članek
Razbijamo mite o dojenju
Zdravje
Razbijamo mite o dojenju
naslednji članek
10 koristnih trikov proti stresu
Zdravje
10 koristnih trikov proti stresu