franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Velika tragedija: Tanja po šovu na invalidskem vozičku

18. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
tanja-šustić

Tanja foto: RTL

Za Tanjo Šustić je sodelovanje v šovu Ljubezen na vasi le še oddaljen spomin. V naslednjih letih se je namreč njeno življenje povsem spremenilo. Zaradi groženj in fizičnega napada si je skušala vzeti življenje, več mesecev je bila v komi, nato pa jo je čakalo soočenje z invalidnostjo. Tanja je po tragičnih dogodkih povsem neprepoznavna.

Po koncu šova Ljubezen na vasi se je Tanja Šustić odločila še za sodelovanje v srbskem resničnostnem šovu Parovi. V slednjem je pritegnila veliko pozornosti in s svojim vedenjem pogosto polnila novice iz sveta resničnostnih šovov. Žal se zgodba po slovesu od kamer ni dobro končala, sledile so tragedije, ki so ji življenje obrnile na glavo.

Ne pokvarite si dneva. Naredite TO! >>KLIKNITE TUKAJ<<

Tanja Šustić v šovu parovi foto: Happy TV

Tanja se je namreč po šovu soočala z grožnjami, doživela je grozljiv fizični napad, nato pa si je zaradi strahu skušala vzeti življenje. Njeni načrti se niso uresničili, samomor je preživela in pristala na invalidskem vozičku odvisna od pomoči drugih.

O tem, kaj se je zgodilo, hrvaški mediji niso poročali, je pa Šustićeva aprila 2021 navezala stik z novinarjem portala Storyhr in razkrila svojo zgodbo.

Tanja je šov Parovi zapustila v začetku leta 2020. foto: Happy TV

»Invalidnost me zelo upočasnjuje pri mojih trenutnih željah, kot so hoja, tek, skakanje, petje in samostojno opravljanje osnovnih potreb,« je pojasnila Tanja, ki je bila leta 2020 v komi kar tri mesece. V vsej tej tragediji ji vseskozi stoji ob strani njen fant. »Njegova podpora mi veliko pomeni, kot tudi ljubezen, varnost in zdravstvena pomoč, ki mi jo nudi po svojih najboljših močeh.«

23-letnica je tekom klepeta izrazila upanje, da bo nekoč znova hodila, a da se zaveda, da jo čaka veliko dela na telesu in umu. »Mislim, da si zaslužim normalno življenje po vsem tem, kar sem prestala,« je zaključila pogovor Tanja, o kateri zatem ni bilo več zaslediti novic. Ali so se ji uresničile želje in kaj se danes dogaja z dekletom, tako ni znano.

Poškodbe in gibalno ovirano življenje so Tanjo vizualno povsem spremenili. Poleg zgodbe je za Story.hr delila tudi fotografije, ki razkrivajo širino tragedije.

prejšnji članek
Kako šov vpliva na življenje Luka Jezerška?
Resničnostni šovi
Kako šov vpliva na življenje Luka Jezerška?
naslednji članek
Horoskop: Bolj boste v stiku s svojo notranjo močjo
Horoskop
Horoskop: Bolj boste v stiku s svojo notranjo močjo