benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Po seksu vse narobe, če ...

20. 4. 2016; 09.32
Avtor: A.P.
Ženska in moški

foto: Vir: Pixabay

Nekateri počnejo nenavadne stvari po seksu. No, mogoče ne ravno nenavadne, so pa zelo negativne, saj partnerju niso po volji.

Ljudje imajo različne navade po seksu. Morda o tem niti ne razmišljate, lehko pa imajo velik učinek na vašega partnerja, predvsem negativen. Razkrivamo vam najpogostejše »napake« po seksu.



Zaspite. Vsi vemo, da je nekaj najboljšega po seksu takoj utoniti v spanec. Morda pa vašemu partnerju to ni najbolj všeč. Ne obrnite se takoj na drugo stran postelje, uživajte raje še malo v dotikih in nežnostih, saj ni vse le v strasti.

Tečete pod tuš. Veliko ljudi takoj odhiti v kopalnico pod tuš. S tem pokažete partnerju, da želite vse s sebe sprati, vse dokaze o prejšnjih aktivnostih. Časa za tuširanje je še dovolj, ostanite in uživajte v objemu svoje boljše polovice.

Pokličete nekoga. Prva stvar, ki vam pade na pamet po seksu je klic prijatelju? Kaj to pomeni, da ste ražmišljali o njem že med seksom? Verjetno ne, vendar to si lahko misli vaš partner. Vzemite si raje čas zase in za vašega partnerja.

Spite ločeno. Nekateri pari spijo v ločenih posteljah ali celo sobah zaradi različnih razlogov, najpogostejši je smrčanje. Seveda s tem ni nič narobe, vendar kakšno noč po seksu boste zagotovo preživeli v skupni postelji.

Pripeljete otroke v posteljo. Mnoge ženske imajo navadno, da o seksu pripeljejo svoje otroke v posteljo, da spijo vsi skupaj. Nehajte to početi. Naj bodo otroci v svojih sobah, vi pa v svoji. Spalnica je rezervirana za starše. Takrat se posvetite drug drugemu.

Napadete hladilnik. Čeprav je lahko zelo privlačno, da si pred seksom delite kakšno erotično hrano, je zelo odbijajoče, ko se po seksu zapodite v svoj hladilnik. S tem sporočate, da ste tako lačni, da ste komaj čakali na konec seksa.

prejšnji članek
Mama pri 49 letih?
Svet slavnih
Mama pri 49 letih?
naslednji članek
Poljub zvezde, ki je gej, z žensko, za 90 tisoč dolarjev!
Svet slavnih
Poljub zvezde, ki je gej, z žensko, za 90 tisoč dolarjev!