zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Katerega seksualnega položaja ne marate?

24. 4. 2016; 05.02
Avtor: A.P.
Ženska
Stoječa in to tako, da sta obrnjena drug proti drugem je zagotovo ena izmed poz, ki parom ni najbolj všečna. Enak sloves ima položaj, ko partnerica sedi na moškem.

Moškim je popolnoma vseeno, kakšna poza je, se vam ne zdi? Temu ni tako. Čeprav prevladuje mišljenje, da je moškim popolnoma vseeno, kako seksajo, saj so zadovoljni z akcijo v postelji, temu ni tako. So položaji, ki so pri njih priljubljeni in so seveda tudi tisti, ki to niso. Katere pa so poze, ki so moškim najmanj všeč?



Poza v stoje, ko sta partnerja obrnjena drug proti drugemu. Od strani je super, vendar ko se gledata iz oči v oči in poleg tega skušata izvesti odličen seks, lahko rečemo, da je to misija nemogoče.

Poza v sede, ko ženska sedi v naročju moškemu, je tudi ena izmed manj priljubljenih. Če ženska ve, kaj dela, je lahko poza zelo zadovoljiva, večinoma pa so moški mnenja, da ženske v takem položaju ne znajo najbolje voditi celotnega postopka. Večina jih hitro skače navzdol in navzgor, medtem ko moški in njihovi penisi razmišljajo, kdaj so se znašli v lunaparku.

foto: dk

Ne marajo, ko se jim dekle skorajda usede na obraz. Nimajo problemov z oralnim seksom, strah jih je, da bi se med oralnim seksom zadušili. Sliši se smešno, občutek pa je grozen.

Na najvišjem mestu pa je misijonarska poza, ki je moškim zelo dolgočasna. Ležijo, seksajo kot upokojenci. Takega seksa si zagotovo ne želijo.

prejšnji članek
Z enostavno masko do čudovite kože obraza!
Moda&Lepota
Z enostavno masko do čudovite kože obraza!
naslednji članek
V 3 minutah do odličnega počutja!
Zdravje
V 3 minutah do odličnega počutja!