Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Znaki, da je vaš partner dober ljubimec

1. 4. 2016; 03.00
Avtor: A.P.
Ljubezenski par

foto: Profimedia

Spoznali ste super fanta,izmenjali ste si telefonske številke, slišali ste se in se tudi dobili. Iskrice so brez dvoma prisotne, nekaj se je pričelo dogajati, vedno ste bližje skupnemu življenju in skupni postelji…

Strokovnjaki pravijo, da se vam odličen seks zagotovo vtisne v spomin, zato vam ponujajo nekaj znakov, da ugotovite, če je vaš partner tudi potencialni odličen ljubimec.

Je pravi kavalir
V ljubezni, kot tudi v seksu je zelo pomembno, da je vaš partner kavalir. Če se do vas obnaša kot pravi gospod – pridrži vam vrata, vas sprašuje, kako ste preživeli dan, spomni se najmanjših stvari, ki ste mu jih zaupali – je velika verjetnost, da bo pozoren tudi v postelji.

Ni center sveta
Nekaterim moških je pomembno samo, kaj se dogaja z njimi samimi. Oni morajo biti v središču pozornosti, ne zapomnijo si, kam najraje zahajate, kaj imate od hrane ali pijače najraje in niti to, kaj imate radi v postelji.

Ceni dotik
Moški, ki si z žensko želijo samo seksa, se jo na tak način tudi dotikajo. Pravi ljubimci vedo, kako vzburiti žensko. Nežki dotiki med sprehodom ali na kavi, objemi v parku ali samo držanje za roko med sprehajanjem je tisto, kar vas bo lahko pripeljalo do skupne noči.

Ne hiti
Moškim, katerim je vaš izgled zelo pomemben, si zagotovo želijo samo seksa. Hitro vas bodo hoteli spraviti v posteljo in se vas bodo posledično tudi hitro naveličali. Moškega, ki ga zanimate vas v nič ne bo silil in bo postopoma stopnjeval vaše razmerje. Največkrat bodo moški počakali, da prvi korak naredite vi ali pa da mu daste jasen znak, da ste na ljubljenje pripravljeni.

prejšnji članek
Kako lahko izboljšamo zdravje?
Zdravje
Kako lahko izboljšamo zdravje?
naslednji članek
Slavna manekenka dosegla črno dno!
Svet slavnih
Slavna manekenka dosegla črno dno!