stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop za vaše astro znamenje

23. 5. 2018; 01.00
Avtor: Njena.si
vodnar

foto: Pixabay

Radi spremljate napovedi za vaše astrološko znamenje? Potem pa le brž preverite, kaj so vam tokrat namenili planeti in zvezde.

Zanimive astrološke napovedi za vaše nebesno znamenje vas čakajo na naslovnici njena.si!

Oven

21.03 – 20.04

Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali za boljše počutje.

Oven foto: Pixabay

Bik

21.04 – 20.05

Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. Z prijetnim srečanjem boste popestrili svoj dan.

Bik foto: Pixabay

Dvojčka

21.05 - 20.06

Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju.

Dvojček foto: Pixabay

Rak

21.06 - 22.06

Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli.

Rak foto: Pixabay

Lev

23.06 - 22.08

Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka v pogledu navezovanja novih kontaktov. Prijatelji bodo tokrat aroma vašega življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli.

Lev foto: Pixabay

Devica

23.08 - 22.09

Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje.

Devica foto: Pixabay

Tehtnica

23.09 - 22.10

Pri delu se potrudite po najboljših močeh, posebno zato, ker se vam nekaj kar večkrat ponavlja in spet ponuja. Nekdo bo na vaši strani, vam pomagal in to vas lahko pomiri.

Tehtnica foto: Pixabay

Škorpijon

23.10 - 21.11

Na področju ljubezni in partnerstva vas čaka še precej izkušenj, a se jih ne ustrašite. Marsikdo mora potočiti veliko solz, preden najde pravega partnerja zase.

Škorpijon foto: Pixabay

Strelec

22.11 - 20.12

Danes bo pomembno, da boste znali najti tisto pravo besedo, ko se boste pogovarjali z starejšimi. To vam bo namreč prineslo kar nekaj koristi, poleg vsega pa morate tako ali tako biti vljudni.

Strelec foto: Pixabay

Kozorog

21.12 - 19.01

Umirili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, brcnila vas bo luna, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali stati pri miru.

Kozorog foto: Pixabay

Vodnar

20.01 - 18.02

Odgovornost bo nekaj, kar vam bo koristilo. Intelektualno boste bolj napredni. Pomembno bo, da najdete tisto motivacijo, katera vam bo dala krila. Najdete jo lahko z ugodno luno.

Vodnar foto: Pixabay

Ribi

19.02 - 20.03

Učite se iz svojih napak in poskrbite, da jih v prihodnosti ne boste več ponavljali. Ozrite se v zvezde in jim zaupajte skrite želje, ki se vam v prihodnje morda uresničijo.

Ribi foto: Pixabay

prejšnji članek
NAGRADNA IGRA: Na Roštiljadi lahko pečete z zvezdami in AVE!
Svet slavnih
NAGRADNA IGRA: Na Roštiljadi lahko pečete z zvezdami in AVE!
naslednji članek
Tragična izguba polfinalistke pevskega šova
Svet slavnih
Tragična izguba polfinalistke pevskega šova