malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Dnevni horoskop: Preteklost vam bo zmešala štrene
| Horoskop

Dnevni horoskop: Preteklost vam bo zmešala štrene

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Dan vam bo prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega tudi nov pogled na življenje. Zelo boste velikodušni in polni razumevanja za druge.

BIK

Dan bo zelo ugoden za zaslužek, napredovanje in motivacijo na vseh področjih. Možna je tudi sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost.

DVOJČKA

Nekoliko nepričakovano vas bo zmedlo nekaj, kar naj bi lahko že zdavnaj rešili. Poskusite se zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti.

RAK

Ne zavrnite nečesa, kar bo prav kmalu zelo zanimivo. Raje se prilagodite, saj vse skupaj ne bo izpadlo tako negativno. Tudi v ljubezni ste zopet v popolnem kaosu.

LEV

Četrtek bo naporen, posebno na poslovnem in finančnem področju. Ne pomagajo dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili. Najbolj vas moti to, da ste popolnoma prepričani o svojem prav.

DEVICA

Danes boste romantično razpoloženi, zato lahko verjamete lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Veliko aktivnost pa boste imeli v družinskem okolju.

TEHTNICA

Danes boste dobili novi zagon. Glede marsičesa vam lahko pomagajo srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse.

ŠKORPIJON

Občutek, da ne veste, v kaj se podajate, vas tokrat ne moti. Kljub temu pa bi se bilo dobro vsaj na finančnem področju temeljito pozanimati o zadevi, ki je povezana z delom.

STRELEC

Ne bo več negotovosti, ki vas je zavirala in nekako omejevala. Nepričakovano ugodno bo danes, posebno za načrte, ki so dolgo čakali nekje v ozadju.

KOZOROG

Če si želite samo izginiti in si zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite prijatelje, da ste jim na voljo, če potrebujejo nasvet.

VODNAR

Motijo vas neizpolnjene obljube, saj ne veste, kako in kam naj bi se obrnili. Zato se pripravite na akcijo, morda celo na konflikte, ker se nikakor ne bo obrestovalo.

RIBI

Dan bo za vas energičen, veder in učinkovit. Višek energije lahko sprostite s fizično vadbo, ki vas bo popolnoma prerodila. Odgovarjalo vam bo druženje z otroci.