Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Prijateljstva vam bodo v breme

13. 10. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Bojeviti boste in vse vas bo takoj razburilo. Želeli si boste vsem pokazati svoje ideje in rešitve, pa ne boste imeli več prave priložnosti za to. Zapravili ste si zaupanje, zato je tako.

Bik  
Harmonični odnosi so nekaj, kar si želite doseči, pa brez pretiranih pogovarjanj ali usklajevanj. Pri tem pa pozabljate, da ste vi tisti, ki ves čas pogreva preteklost.

Dvojčka  
Ljubeče besede in misli vas bodo danes spreletavale. Ste se zaljubili ali vam je simpatija končno zlezla pod kožo? Ne skrivajte se več, pojdite na zanimiv zmenek.

Rak  
Lahko, da boste mehki in ljubeči do okolja, a se bo pokazalo, koga ali česa se bojite v odnosih. Sprostite se in najdite ljubezen do sebe, ki je predpogoj za ljubeče odnose.

Lev   
Začutili boste, kaj je to sreča zares in to vas bo čustveno pretreslo, saj boste uvideli, da precej časa delate proti temu, kar vas zares osrečuje. Pomirili se boste in naredili načrt.

Devica  


Prijateljstva vam bodo v breme, kar boste tudi vsem dali jasno vedeti in lahko se zgodi, da koga zaradi teh preiskrenih besed tudi izgubite, a vam bo čisto vseeno.

Tehtnica  
Priznali si boste, kaj si resnično želite in da to ni niti tako težko dosegljivo. Če boste umakili vse tiste pritiske, ki ste jih vzdrževali zaradi navade, se bo vse sprostilo in uredilo.

Škorpijon  
Počutje se vam bo spreminjalo, a to bodo najbolj čutili drugi, ko boste pretiravali s komunikacijo in se potem spet odmaknili še preden boste razrešili, kar ste želeli.

Strelec   
Malo boste v oblakih, kar ne bo nujno slabo, saj bo to močno prispevalo k vašemu dobremu počutju. Ljudje vas bodi malo čudno gledali , a tega sploh ne boste opazili.

Kozorog   
Samozavest vas bo držala na nogah, a vse okoli vas vas bo motilo. Nihče namreč ne bo več reagiral na vaše pripombe in namige ter se boste morali znajti čisto sami.

Vodnar  
Hrepeneli boste po svobodi, potovanjih in po odmiku od vse te norosti, a sočasno boste povezani z vsem dogajanjem tukaj in zdaj. Čas je za spremembe, da boste srečni.

Ribi  


Sproščeni boste v zavedanju, da ste na vse bolj dobri poti do uspeha. Skozi iskrene pogovore boste dobivali vse več volje in veselja, kar vam bo najbolj dragoceno.

prejšnji članek
Kaj se je zgodilo s Haninim obrazom?!
Svet slavnih
Kaj se je zgodilo s Haninim obrazom?!
naslednji članek
Sin zvezdnikov mehiških telenovel utrpel hudo nesrečo
Svet slavnih
Sin zvezdnikov mehiških telenovel utrpel hudo nesrečo