podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Saša po šovu uživa, ne zanima ga visoka kulinarika

29. 4. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
saša-košuta

Saša Košuta foto: POP TV

Šov MasterChef je zapustil Saša Košuta, ki priznava, da si je hkrati oddahnil. Pravi, da se danes ne ukvarja s penicami, meglicami in jedmi, ki nimajo smisla …

Saša Košuta si bo sodelovanje v kuharskem šovu zapomnil za vse življenje. Celotna zgodba mu bo ostala v lepem spominu, veliko se je namreč naučil in spoznal krasne ljudi. Sodniki so ga domov pospremili z lepimi komentarji, sam pa je pojasnil, da si je ob zaključku zgodbe oddahnil, saj se bo lahko v miru posvetil kulinaričnemu ustvarjanju.

Nik Marolt in Saša Košuta foto: POP TV

In kako se ima Saša po šovu? Kje in kaj ustvarja? 38-letni Primorec uživa v vsakodnevnem eksperimentiranju v domači kuhinji, kjer ustvarja po preprostih receptih za domačo rabo in z njimi razveseljuje tudi kuharske navdušence na spletu.

»Uživam v kuhi, dobesedno, sploh v pokušanju. Moj cilj ni reklama nobel jedi, ki nimajo smisla, moj cilj je ponudit dobro hrano čim širšemu občinstvu, na enostaven preprost način, brez penic, meglic in nepotrebnih sestavin. Skozi potovanje v oddaji sem preizkusil marsikaj, eksperimentiral, čaral in okušal. Vsakič ko sem razmišljal, kaj bom jedel, sem pristal na domačih jedeh in to dobro narejenih,« je na družbenem omrežju pojasnil Saša, ki z veseljem svetuje vsem, ki pri ustvarjanju v kuhinji potrebujejo kakšen nasvet.

Nik Marolt in Saša Košuta foto: POP TV

prejšnji članek
Danes bi Simona Weiss praznovala 60. rojstni dan
Svet slavnih
Danes bi Simona Weiss praznovala 60. rojstni dan
naslednji članek
Ali družina Emeršič ločuje odpadke?
Svet slavnih
Ali družina Emeršič ločuje odpadke?
#obraziavenija
obraziavenija