stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: So Marka nepričakovano razkrinkali?

16. 3. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Marko Milosavljević foto: Planet TV

Marko Milosavljević nemara ni pričakoval, da se bo znašel v nemilosti akterjev šova Poroka na prvi pogled. Slednji ocenjujejo, da so ga razkrinkali.

Še preden so pari dodobra zajadrali v skupno življenje, že se je Marko znašel v nič kaj laskavem središču pozornosti. Njegovo glasno, nastopaško vedenje je zmotilo ženine in neveste, ki so tako tekom pogovorov, kot v posameznih izjavah izrazili dvom v njegove iskrene namene v udeležbi eksperimenta.

Skeptičen pogled Rudija in Marjetke. foto: Planet TV

»O Markovih razlogih, zakaj je prišel sem, sem zelo skeptičen, nisem ga namreč še slišal reči, da je prišel najti ljubezen, ampak je vedno govoril: »Da se pokažem, kakšen sem jaz.« Zato me bo moral biti zelo prepričljiv, da mu bom verjel, da je prišel sem zaradi ljubezni,« je pojasnil reporterju Rudi, ki je med večerjo izrazil nestrinjanje z Markovim vedenjem na prvo poročno noč. Kot kavalirju se mu je namreč zdelo edino prav, da soprogi prepusti posteljo, sam pa poišče ležišče drugje.

Tudi Irene in Andreja Marko ni prepričal, saj se jima zdi, da igra ali pa se pretvarja, s kakšnim razlogom je del tega šova. »Mislim, da so vsi začutili, da je igralec. Jaz sem. Nimam rad takšnih ljudi, tako da ga bom malo vzel za rezervo,« je pojasnil Andrej.

No, a videz včasih vara. Čeprav je Markovo vedenje v oddaji nastopaško, pa se je za kamerami zelo izkazal pri skrbi za Saro, ki se je v času eksperimenta soočala z zdravstvenimi težavami …

Oporekala mu je tudi Irena. foto: Planet TV

Družbi Markovo vedenje ni bilo všeč. foto: Planet TV

Irena in Andrej menita, da Marko igra. foto: Planet TV

prejšnji članek
Dadi Daz se je boril za življenje
Svet slavnih
Dadi Daz se je boril za življenje
naslednji članek
Desa Muck morala na zelo bolečo operacijo
Svet slavnih
Desa Muck morala na zelo bolečo operacijo