evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

8. 5. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled

Rudi in Marjetka po nakupu malice v trgovini foto: Planet TV

Ali zakonci oddaje Poroka na prvi pogled sami poravnajo stroške skupnega življenja ali za slednje poskrbi TV hiša? Tega niste vedeli, a tudi na področju financ se odvija eksperiment.

V oddaji Poroka na prvi pogled lahko vidimo, da zakonci sami nakupujejo hrano in druge dobrine, ki jih potrebujejo za življenje v eksperimentu. Pa račune poplačajo iz lastnega žepa strošek ali gre za stroške, ki jih krije Planet TV? Kot so nam pojasnili, celotne stroške nakupov krije produkcija. Slednje so pravzaprav uredili tako, da so tudi finančni del umestili v gradnjo skupnega življenja.

»V okviru eksperimenta je pomemben del tudi to, da zakonca uskladita svoje želje in potrebe v okviru financ, ki so na razpolago. Vsak par zato dobi tedenski budžet, s katerim skupaj razpolaga. Partnerstvo namreč ne skrbi samo za čustvene potrebe, pač pa je tudi ekonomska skupnost, zato je to tudi ena od preizkušenj, skozi katero gre vsak par in kjer se vsak od zakoncev uči prilagajanja tudi na ekonomskem področju,« so nam pojasnili v produkciji, kar pojasnjuje nedavno Olgino opazko na račun Mihovega odmerjanja stroškov za trgovino. Omenila je namreč, da se ji zdi Miha pri trgovinskih nakupih nekoliko preveč preudaren …

fotografija je simbolična

fotografija je simbolična foto: Pexels, edit: njena.si

prejšnji članek
'Petro' ganili ljubki oboževalci serije Skrito v raju
Svet slavnih
'Petro' ganili ljubki oboževalci serije Skrito v raju
naslednji članek
Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne komentatorje
Svet slavnih
Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne komentatorje