pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Mike ve, kako ustvariti boljši svet za vse nas

11. 5. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Mike Bergant

Mike Bergant foto: Osebni arhiv

Že res, da gre pozitivna naravnanost Mika in Nataše mnogim na živce, a pravzaprav sta skozi gradnjo pozitivne samopodobe našla tisto, kar mnogi iščejo vse življenje.

Mike in Nataša Bergant sta zakonca, ki sodelujeta v aktualnem šovu Super par. Njuna zagnanost in prekipevajoča se življenjska energija je nemalokrat zmotila tudi sotekmovalce, ki so si predstavljali, da par umetno ustvarja pozitivno klimo. Mike pojasnjuje, da je pozitiven odnos do sebe in do življenja ključ, ki odpira vrata do premnogih ciljev.

Mike in Nataša Bergant foto: POP TV

»Mindset (naše misli) je vse! Nisem psiholog, terapevt in nič od tega, sem pa 100 - odstotno prepričan, da je pozitivna samopodoba temelj za doseganje ciljev. Še raje bi rekel, da je pozitivna samopodoba temelj za srečno življenje,« razmišlja Mike, ki sicer ugotavlja, da obstajajo tudi ljudje, ki nimajo dobre samopodobe, pa so vseeno uspešni pri doseganju svojih ciljev, a so hkrati morda še vedno nesrečni sami s seboj.

»Naše misli kreirajo občutke, občutki dejanja, dejanja rezultate in na koncu je naše življenje rezultat naših misli. In če želim spremeniti svoje življenje, moram spremeniti svoje misli. Vera vase, timsko delo, vzpodbuda sočloveku, pozitivno razmišljanje in iskanje rešitev ... vse to bi jaz osebno vključil že v osnovne šole, pa tudi v srednje in na fakultete. Tudi del vsakega podjetja, družine, organizacije bi morala biti takšna kultura,« pojasnjuje Mike in poudarja, da seveda nima v mislih praznega napihovanja pozitivnosti. »Pozitivno razmišljanje v kombinaciji s konkretnimi dejanji, ki prinašajo potem pozitivne rezultate in boljši svet za vse nas.«

prejšnji članek
Milica iz Botrov: Imam 300 parov čevljev
Svet slavnih
Milica iz Botrov: Imam 300 parov čevljev
naslednji članek
Let 3 na Evroviziji: Kakšno je sporočilo fotografije dečka na majici?
Svet slavnih
Let 3 na Evroviziji: Kakšno je sporočilo fotografije dečka na majici?
#nasazenazenska
nasazenazenska