Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za TV voditeljico terorističen napad usoden?!

23. 3. 2016; 12.21
Avtor: T.P.
Holly Willoughby

Bo Holly Willoughby zaradi neprimernih vprašanj izgubila službo?

Da tudi televizijskim zvezdam ni vedno z rožicami postlano, priča zgodba, ki se je voditeljici zgodila po včerajšnjem terorističnem napadu v Bruslju.

Voditeljica jutranjega programa britanske televizije ITV Holly Willoughby je doživela pravi javni linč, ker je novinarju, ki se je javljal iz Belgije, postavila neprimerno vprašanje.

Označili so jo za neumno blondinko.

Ko se je po terorističnem napadu v Bruslju novinar v živo javil s kraja tragedije, je voditeljica jutranjega programa Holly Willoughby gledalce vznemirila s svojimi podvprašanji: »Kakšna je situacija na ulicah? Kakšno je vzdušje? So ljudje preplašeni?« Novinar je odgovoril, da so ljudje šokirani in vznemirjeni, kar je povsem logično.

Doslej se na plavolaso Holly ljudje še niso spravili. foto: Profimedia

Hitro je postalo jasno, da kritični Britanci voditeljici ne bodo kar tako spregledali oziroma oprostili takšnih vprašanj, saj se je takoj začela prava drama na Twitterju. »Ne morem verjeti, da je Holly Willoughby ravnokar vprašala reporterja iz Bruslja, ali so ljudje prestrašeni. Neumna blondinka,« je komentirala gledalka Jennifer. Drugi so se spraševali, na kakšen način je prišla na televizijo, kdo jo je sploh vzel. Nekatere nežne dušice pa so jo tudi branile, rekoč, da gotovo ni nameravala nikogar prizadeti.

prejšnji članek
Z lažnimi zdravili nad glavobol
Zdravje
Z lažnimi zdravili nad glavobol
naslednji članek
Hrana, ki utruja in obremenjuje um
Zdravje
Hrana, ki utruja in obremenjuje um
#obraziavenija
obraziavenija