podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna igralka nekoč lepotica, danes s strijami in celulitom!

12. 4. 2016; 03.30
Avtor: Tina Guček/Fatalna
reese witherspoon
Oskarjevka, igralka, producentka, žena, mama, oblikovalka … Vse te nazive lahko postavite ob ime Reese Witherspoon, ene največjih zvezdnic ta hip.

Deklica, ki je odrasla v pravo lepotico, se je rodila kot Laura Jeanne Reese Witherspoon na ameriškem jugu, v New Orleansu. Njena starša John in Betty sta bila zaposlena v zdravstvu, in ker je John delal tudi za ameriško vojsko, je nekaj let svojega otroštva preživela v Nemčiji. Po vrnitvi v ZDA so si nov dom ustvarili v Nashvillu in še danes pove, da je ponosna na svojo južnjaško vzgojo, saj so ji starši privzgojili občutek za družino in tradicijo ter jo že od mladih nog učili, da je nujno, da pazi na čustva ljudi okoli sebe, da je vljudna, odgovorna in da dobrih stvari, ki se ji zgodijo v življenju, nikoli ne jemlje za samoumevne.

Ryan

Že kot sedemletno dekletce je bila izbrana za vlogo v oglasu za neko cvetličarno in morda se je že tedaj v njej zbudila ljubezen do igre. Ko je bila stara enajst let, je slavila zmago na meddržavnem tekmovanju talentov, pri petnajstih pa se je udeležila avdicije za stransko vlogo v predstavi The Man in the Moon. Ustvarjalci predstave so v njej videli velik potencial in ji namesto stranske namenili kar glavno vlogo, ki ji je sledila tudi nagrada za najboljšo mlado igralko. Verjetno je bilo že tedaj nekje zgoraj odločeno, da bo dekle postalo igralka. Sledile so vloge v televizijskih filmih in serijah in nanizala jih je kar nekaj do svoje prve velike uspešnice, filma Podle igre (Cruel Intentions).

Prva ljubezen

Ava

Ryana Phillippa, ki je bil tudi njen soigralec v filmu Podle igre, je spoznala na zabavi za svoj rojstni dan in menda mu je, ko so ji ga prijatelji predstavili, koketno namignila: »Ti si pa gotovo moje rojstnodnevno darilo.« Ljubezen je bila velika in silna. Reese je v več intervjujih povedala, da je Ryan njena največja ljubezen in najboljši prijatelj in da ne bi mogla najti boljšega moškega. Po letu in pol sta se zaročila, junija 1999 pa poročila.

Deacon

V zakonu sta se jima rodila danes šestnajstletna Ava (ki je prava lepotička in je izjemno podobna svoji mami) in štiri leta mlajši Deacon. Sedem let skomin je bilo za njun zakon očitno usodnih, saj sta leta 2006 naznanila, da se ločujeta, a ostala sta v precej prijateljskih odnosih.

Jake

Ryana je v njeni postelji nasledil Jake Gyllenhaal (soigralec v filmu Ugrabitev), s katerim je prijateljevala dve leti, februarja 2010 pa je v njeno življenje vstopil agent Jim Toth. Dobro leto pozneje sta bila že poročena, mali Tennessee James Toth pa se je rodil septembra 2012.

Jim

Oskar in druge nagrade

Poleg tega, da je izjemno predana mama svojim trem otrokom, nikakor ni zanemarjala svoje kariere. Med njene največje in najuspešnejše filme spadajo Blondinka s Harvarda, Melanie se poroči, Božič na kvadrat, Voda za slone, Divja in seveda Hoja po robu, za katerega je leta 2006 prejela oskarja. Za to prestižno nagrado je bila nominirana tudi letos za vlogo v filmu Divja, a je ni dobila, v njeni zbirki nagrad pa so zato še zlati globus, BAFTA, People's Choice Award ter še kar nekaj kipcev in priznanj.

Tennessee

Pri vseh svojih priznanjih vztraja, da je njen največji dosežek srečna družina, če ji ob vseh podvigih uspe najti čas še za katerega od njenih konjičkov, pa je sploh zadovoljna. Če le najde kak trenutek zase, ga preživi v prodajalni knjig, saj knjige obožuje in bi menda najraje pokupila vse, ki jih dobi pod roke. Rada si vzame čas tudi za podporo katere od svojih priljubljenih dobrodelnih organizacij, vedno pa rada tudi spodbuja ženske k temu, da lahko dosežejo vse, kar si zadajo. Pri tem nikoli ne pozabi poudariti, da tudi sama ni popolna, a se s tem ne obremenjuje preveč. »Nikakor nisem popolna. Imam celulit. Imam strije. Obisk trgovine Victoria's Secret me plaši. Hollywood je kraj, kjer poteka neskončno tekmovanje, v katerem se počutim, kot da tečem v prazno. Tukaj ni zmage. Nikoli ne bom zmagala v tekmi za najlepše dekle. A s tem se ne obremenjujem. Vse, kar si želim, je, da bi bila tako dobra različica sebe, kot sem le lahko!«

prejšnji članek
33 skrivnosti lepotne kirurgije
Moda&Lepota
33 skrivnosti lepotne kirurgije
naslednji članek
Varno spletno nakupovanje
Življenjski slog
Varno spletno nakupovanje