favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Fotomodel na kmetiji zganja ljubosumje

19. 4. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
doroteja

foto: POP tv

Na Renatovi kmetiji res ni dolgčas. Zanj se potegujejo tri lepotice, čeprav ima on oči le za eno. A slednje ni po godu tisti, ki velja za najlepšo …

Doroteja Knehtl iz Šentjurja se v šovu Ljubezen po domače poteguje za srce simpatičnega Renata. Kot smo lahko videli na malih zaslonih, pa pri slednjem ni ravno uspešna. Kot kaže, ima Renato oči le za temnolaso Tamaro, ki se v teh dneh spopada z Dorotejinimi očitki na račun noči, ki jo je preživela s postavnim kmetovalcem.

24-letnica namreč meni, da se je Tamara Renatu predala in da tekom noči nista zgolj klepetala. Kaj pa se je v resnici dogajalo? Tamara pravi, da je vse skupaj zgolj plod Dorotejine ljubosumne domišljije, poleg tega pa težko prenaša ljubezenske poraze.

Renato ima oči le za Tamaro. foto: POP TV

''Dorotejino zatrjevanje, da prvo noč nihče ni mogel spati, se mi zdi po eni strani otročje in smešno, po drugi strani pa razumljivo. Punca je verjetno bila ljubosumna, kar ni nič slabega. Ali pa jo je preprosto motilo, da sem Renatu bila jaz bolj zanimiva kot ona, ki je zelo lepa in povrh še fotomodel. Punce smo bile tri in vse smo se prišle borit za Renatovo srce. Vsaka je imela možnost, da se znajde in se mu približa na svoj način. Jaz sem to storila zvečer. Seveda sem ga vprašala, če mu lahko delam družbo, in on ni imel nič proti. Saj mi je že na zmenku dal vedeti, da ga zelo zanimam. Čez noč sem ostala pri njem. Pogovarjala sva se, smejala, objemala in padli so tudi poljubčki. Pa kaj? Saj so tudi na zmenku. Dorotejine trditve oz. zamisli, da sva imela intimno noč, pa moram žal zanikati. Pa tudi, če bi bilo kaj takega. Sva odrasli osebi, veva, kaj delava, in to je najina zasebna stvar,'' je odločno pojasnila Tamara.

Pa je Doroteja zares ljubosumna? Ob prihodu na kmetijo je namreč zatrjevala, da tja ni prišla po lastni volji …

Tamara Korošec v ljubezni vedno sledi svojemu srcu.

Tamara Korošec v ljubezni vedno sledi svojemu srcu. foto: POP TV

prejšnji članek
72-letnica in 19-letnik v zakon po dveh tednih poznanstva
Svet slavnih
72-letnica in 19-letnik v zakon po dveh tednih poznanstva
naslednji članek
Partnerka Petra Polesa povedala resnico o voditelju
Svet slavnih
Partnerka Petra Polesa povedala resnico o voditelju