klara druzina 1 Odkrito.si

Udeleženko šova Zvezde plešejo skoraj kap, ko ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

zemljaric-bobo_14.07.13 Svet24.si

Zemljarič spet aktiviral vročo linijo do UKC?

rože, cvetje, sveče, simbolična Svet24.si

Mati ni vedela, da je njenega sina zabodla ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

tina gorenjak Njena.si

Tina Gorenjak povsem obupana

Posloviti se je moral od motocikla
| T.J.

Posloviti se je moral od motocikla

Amal in George Clooney, Instagram

Po prometni nesreči, ki jo je imel George Clooney v Italiji, njegova žena Amal noče, da bi se še naprej prevažal po dveh kolesih, zato je moral svojemu motornemu kolesu reči zbogom.

Na dražbi neprofitne organizacije Homes For Our Troops se je znašlo motorno kolo prestižne znamke Harley - Davidson, ki je bilo v lasti 57-letnega hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja. Gre za odlično ohranjen motocikel, izdelan leta 2017, ki ima prevoženih le 40 kilometrov, na rezervoarju za gorivo pa je podpis njegovega nekdanjega lastnika. Zaslužna za to, da se je znašel na dražbi, je Georgeeva žena Amal, ki je svojemu dragemu prepovedala vožnjo po dveh kolesih.

Foto: Profimedia - Harley-Davidson, ki je bil nekoč v lasti Georgea Clooneyja, se je znašel na dražbi.

Za ta 'preventivni ukrep' se je odločila po prometni nesreči, v katero je bil sredi julija na Sardiniji vpleten njen mož. Georgea, ki se je po omenjenem sredozemskem otoku prevažal s skuterjem, je namreč zbil avto, a jo je na srečo odnesel le z lažjimi poškodbami. Toda za Amal je bil tudi to dovolj resen opozorilni znak, zato se je 'igračka' njenega moža znašla na dražbi … Izklicna cena je 28 tisoč dolarjev, izkupiček dražbe, ki bo trajala do 15. novembra, pa bo namenjen ameriškim vojnim veteranom. Za motocikel se potegujejo tudi nekateri zvezdniki, med njimi igralca Ben Stiller in Jake Gyllenhaal ter zvezdnik kantrija Kenny Chesney.