Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

čakre Petisvet.si

Neprijetni znaki, da je vaša kronska čakra ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

anela sabanagic 4 Njena.si

Ladova izbranka je le 5 mesecev po porodu videti ...

Posloviti se je moral od motocikla
| T.J.

Posloviti se je moral od motocikla

Amal in George Clooney, Instagram

Po prometni nesreči, ki jo je imel George Clooney v Italiji, njegova žena Amal noče, da bi se še naprej prevažal po dveh kolesih, zato je moral svojemu motornemu kolesu reči zbogom.

Na dražbi neprofitne organizacije Homes For Our Troops se je znašlo motorno kolo prestižne znamke Harley - Davidson, ki je bilo v lasti 57-letnega hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja. Gre za odlično ohranjen motocikel, izdelan leta 2017, ki ima prevoženih le 40 kilometrov, na rezervoarju za gorivo pa je podpis njegovega nekdanjega lastnika. Zaslužna za to, da se je znašel na dražbi, je Georgeeva žena Amal, ki je svojemu dragemu prepovedala vožnjo po dveh kolesih.

Foto: Profimedia - Harley-Davidson, ki je bil nekoč v lasti Georgea Clooneyja, se je znašel na dražbi.

Za ta 'preventivni ukrep' se je odločila po prometni nesreči, v katero je bil sredi julija na Sardiniji vpleten njen mož. Georgea, ki se je po omenjenem sredozemskem otoku prevažal s skuterjem, je namreč zbil avto, a jo je na srečo odnesel le z lažjimi poškodbami. Toda za Amal je bil tudi to dovolj resen opozorilni znak, zato se je 'igračka' njenega moža znašla na dražbi … Izklicna cena je 28 tisoč dolarjev, izkupiček dražbe, ki bo trajala do 15. novembra, pa bo namenjen ameriškim vojnim veteranom. Za motocikel se potegujejo tudi nekateri zvezdniki, med njimi igralca Ben Stiller in Jake Gyllenhaal ter zvezdnik kantrija Kenny Chesney.