NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

Posloviti se je moral od motocikla
| T.J.

Posloviti se je moral od motocikla

Amal in George Clooney, Instagram

Po prometni nesreči, ki jo je imel George Clooney v Italiji, njegova žena Amal noče, da bi se še naprej prevažal po dveh kolesih, zato je moral svojemu motornemu kolesu reči zbogom.

Na dražbi neprofitne organizacije Homes For Our Troops se je znašlo motorno kolo prestižne znamke Harley - Davidson, ki je bilo v lasti 57-letnega hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja. Gre za odlično ohranjen motocikel, izdelan leta 2017, ki ima prevoženih le 40 kilometrov, na rezervoarju za gorivo pa je podpis njegovega nekdanjega lastnika. Zaslužna za to, da se je znašel na dražbi, je Georgeeva žena Amal, ki je svojemu dragemu prepovedala vožnjo po dveh kolesih.

Foto: Profimedia - Harley-Davidson, ki je bil nekoč v lasti Georgea Clooneyja, se je znašel na dražbi.

Za ta 'preventivni ukrep' se je odločila po prometni nesreči, v katero je bil sredi julija na Sardiniji vpleten njen mož. Georgea, ki se je po omenjenem sredozemskem otoku prevažal s skuterjem, je namreč zbil avto, a jo je na srečo odnesel le z lažjimi poškodbami. Toda za Amal je bil tudi to dovolj resen opozorilni znak, zato se je 'igračka' njenega moža znašla na dražbi … Izklicna cena je 28 tisoč dolarjev, izkupiček dražbe, ki bo trajala do 15. novembra, pa bo namenjen ameriškim vojnim veteranom. Za motocikel se potegujejo tudi nekateri zvezdniki, med njimi igralca Ben Stiller in Jake Gyllenhaal ter zvezdnik kantrija Kenny Chesney.