nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Zmago slavila Maja Oderlap, splet navdušila morska pravljica
| V.M.

Zmago slavila Maja Oderlap, splet navdušila morska pravljica

Znan obraz ima svoj glas, 4. oddaja, POP TV

Za nami je četrta oddaja glasbenega šova Znan obraz ima svoj glas, kjer so z izvrstnimi interpretacijami še posebej izstopali trije nastopi. Kdo pa je najbolj navdušil vas?

Mafijsko žirijo glasbenega šova Znan obraz ima svoj glas je v 4. oddaji obogatila priljubljena pevka Alya, ki je skušala v svojo vlogo preplesti zabavo, spontanost in profesionalno noto. Skupaj s trojico simpatične žirije se je ob ogledu osmih tekmovalcev zelo zabavala, celotna zasedba šova pa je poskrbela, da so se prijetno kratkočasili tudi gledalci pred malimi zasloni.

Foto: POP TV - Mafijsko žirijo dopolnila pevka Alya.

V koga so se preobrazili tekmovalci?

Tudi tokrat so tekmovalci postregli z različnimi glasbenimi žanri. Zmago je slavila Maja Oderlap z zimzeleno melodijo, videli pa smo tudi fantastičen pravljično obarvan glasbeni duet in nastop ansambla Modrijani. Tekmovalci s preobrazbami vsekakor niso razočarali …

Kot prva je občinstvo razvnela Petra Zore, ki je stopila v visoke petke zvezdnice Beyonce in zapela njeno energično hit uspešnico Single Ladies. Operna pevka Ana Dežman se je tokrat znašla pred nekoliko drugačnim izzivom, vizualno in glasovno se je namreč prelevila v nekdnjo pevko skupine Tabu, Nino Vodopivec. Ob tretjem nastopu smo mnogi ostali brez besed. Eva Boto kot mala morska deklica Ariela in Srđan Milovanović kot rak Sebastian, sta namreč upodobila popolno predstavo, glasbeno pravljico, ki je zabeležila največje navdušenje in odziv spletnega občinstva. Naslednji je na oder stopil David Amaro, tokrat kot pop idol Justin Bieber s hitom Sorry, tekom katerega je gledalce prepričal tudi z upodobitvijo pevčevih znanih gibov. Maja Oderlap se je tokrat prelevila v zimzeleno pevko, legendo Tatjano Gros. Zapela je njeno uspešnico Zato sem noro te ljubila in dobesedno sezula tako žirijo, kot publiko. Alex Volasko je tekom nastopa zavrtel urine kazalce v leto 1979, prelevil se je namreč v kultnega Monty Pythona in ob baletnem nastopu zapel vsem znano pesem Always look on the bright side of life. Za konec smo prejeli še češnjo na vrhu torte, na oder so stopili člani priljubljene glasbene skupine Modrijani, ki so glavnega pevca zamenjali za Matica Supovca. Slednji je Blaža Švaba z interpretacijo tako navdušil, da je dejal, da bi ga zlahka zamenjal.

Dragi bralci in bralke, kdo izmed nastopajočih pa je vas najbolj prepričal? Zaupajte nam svoje mnenje v komentarju na Facebooku.