Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Javila se je 'ujeta' Britney Spears

19. 8. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Britney Spears

Britney Spears foto: Instagram

Medtem ko je na tisoče oboževalcev Britney Spears prepričanih, da jo skrbniki zadržujejo v ujetništvu, je do sodišča prišla pevkina prošnja.

V zadnjem obdobju na uradnem Instagram profilu pop princeske Britney Spears sila burno. Oboževalci so močno zaskrbljeni za zdravje in varnost pevke, zaradi nenavadnih objav so namreč prepričani, da družbenega profila ne upravlja sama ter da jo skrbniki zadržujejo v ujetništvu. Njena zvesta publika je tako sprožila gibanje #FreeBritney (#OsvoboditeBritney, op. a.) tekom katerega želijo s peticijo doseči njeno osvoboditev.

In medtem ko postaja gibanje vse glasnejše, je do sodišča prišel tudi pevkin glas. V začetku tega tedna je namreč njen odvetnik vložil dokumentacijo, v kateri je navedena pevkina izjava. Britney v zapisu poudarja, da svojega očeta ne želi za skrbnika, ter da bi ji bilo ljubše, če njena skrbnica ostane družinska prijateljica Jody Montgomery. S koncem avgusta se namreč zaključuje pogodba, v kateri je Jody navedena kot začasna skrbnica, pred osvežitvijo sklepa pa želi Britney poskrbeti, da ne bi prišlo do neljube zamenjave, zato predlaga, da družinska prijateljica postane njena stalna skrbnica.

Morda vas zanima še:

Bizarne spletne objave: Je Britney Spears v nevarnosti?

Britney Spears

Britney Spears foto: Profimedia

prejšnji članek
Filip Flisar bo letos eden od petstotih ekstremnežev
Svet slavnih
Filip Flisar bo letos eden od petstotih ekstremnežev
naslednji članek
Jasna Kuljaj uživa v takšnih
Svet slavnih
Jasna Kuljaj uživa v takšnih