Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na snemanju Reke ljubezni ji je pulil sive lase

28. 3. 2021; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
lara komar

Lara Komar foto: Revija Zvezde Lady

Lara Komar se s staranjem ne obremenjuje.

Številne igralke se zavedajo, da na odru ali pred televizijskimi kamerami ni pomemben samo talent, temveč občinstvo ocenjuje tudi videz. Zato se trudijo zanj. Priljubljena Lara Komar pa temu ne posveča toliko pozornosti.

»Bolj se trudim, da se v svoji koži dobro počutim, ne glede na kakšno gubo, ki pride z leti, ali siv las,« pravi in hitro doda, da je na njeni glavi pognalo kar nekaj »sivčkov«. Režiser Reke ljubezni jih ji je kar nekaj izpulil, vendar se s tem ne obremenjuje.

Lara Komar foto: osebni arhiv

»Nikoli v življenju si še nisem barvala las. No ja, le enkrat pri petnajstih, ko sem bila potem češnjevo rdeča in sem si želela, da bi to čim prej izginilo. Oče me je napotil v kopalnico, da bi si umila lase, a barva ni hotela izginiti kar tako,« se smeji Lara, ki je rahla sivina ne moti. Na srečo je po babici podedovala dobre gene. Če bo tako kot ona, bo imela še dolgo črne lase. »Babica je imela edino na koncu na glavi malo srebrne kronce,« pove Lara, ki tudi ne razmišlja, da bi morala obiskati lepotnega kirurga. Všeč si je takšna, kot je. Se pa zaveda, da je drugačna, kot je bila pred tremi, petimi ali desetimi leti. »Nekaj se dogaja, nimam pa občutka, da bi to morala spremeniti,« pravi.

prejšnji članek
Žepki z lososom in baziliko
Kulinarika
Žepki z lososom in baziliko
naslednji članek
Skrita strast sanjskega moškega Gregorja Čeglaja
Svet slavnih
Skrita strast sanjskega moškega Gregorja Čeglaja