Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hčerka Jennie Garth blestela v doma narejeni maturantski obleki

3. 6. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
Jennie Garth in Shannen Doherty

Jennie Garth foto: Profimedia

Hčerka igralke Jennie Garth se je udeležila maturantskega plesa v obleki, ki ji jo je izdelala šivanja nevešča mati. Poglejte, kakšen je bil rezultat …

Ameriška filmska in televizijska igralka Jennie Garth, ki jo pri nas najbolj poznamo po vlogi Kelly Taylor iz legendarne serije Beverly Hills 90210, je presrečna ob pogledu na svojo drugorojeno hčerko Lolo Ray. A ne le, ker je najstnica zelo čedno dekle, pač pa zaradi vrednot, ki ji jih je uspelo usidrati v um in srce. Tekom priprav na maturantski ples Lola namreč še zdaleč ni imela takšnih želja, kot njene vrstnice. Namesto pregrešno drage obleke priznane modne znamke je namreč izrazila željo, da bi z mamo večerno obleko izdelali doma.

»Maturantska zabava. Ko je hči rekla, da želi sama narediti svojo maturantsko obleko, je v resnici mislila, da naj jo naredim jaz. Družba, šivanje ni ravno moj talent! Ampak nekako mi je uspelo. Stvar je v tem, da bi me lahko prosila, naj ji kupim modno večerno toaleto, ampak veliko bolj si je želela, da bi nosila doma narejeno obleko. Ne vem, ob tem se počutim preprosto ponosno. In tudi ona je bila ponosna, ko je lahko rekla, da ji je obleko sešila mama,« je spletnim prijateljem pojasnila Jennie in dodala, da je bila hčerka videti čudovito in da se je tako tudi počutila, s tem pa je tudi ona izpolnila želeni cilj.

Ponosna mamica je na družbenem omrežju pokazala, kako krasno sta bila videti Lola in njen spremljevalec Gabe, ob tem pa razkrila, da so doma pripravili poseben večer, na katerem so gostili hčerkine prijatelje.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen: Igralka razkrila, kako se je začela romanca
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Igralka razkrila, kako se je začela romanca
naslednji članek
Lucija Čirović razkrila realnost snemanja oddaje Ribič Pepe
Svet slavnih
Lucija Čirović razkrila realnost snemanja oddaje Ribič Pepe