GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Peter Poles zavihal rokave ter očistil plažo in morje

21. 7. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
peter poles - radej

Nika Veger in Peter Poles rada potujeta. Tokrat naj bi ju pot z družino zanesla v Mehiko. foto: SeR

Ni skrivnost, da sta voditelj Peter Poles in njegova partnerka Nika Veger velika ljubitelja narave, tokrat pa sta storila še korak dlje.

Peter Poles s svojo družino dopustuje na hrvaški obali, za letošnji dopust pa so si izbrali nekoliko bolj robinzonsko izkušnjo odmaknjeno od vsakodnevnega vrveža velikih mest. Vseeno pa je bila njihova plaža polna smeti, številne pa so plavale tudi v morju. Skupno so tako zavihali rokave in se lotili čiščenja. Priljubljeni voditelj si je nadel še masko in plavutke ter se zadeve lotil kar direktno v viru težav - v morju. 

"Našo čudovito plažo z belimi kamenčki in turkiznim morjem smo očistili vseh smeti. Veliko njih. Čevlja, vrat z jadrnice, pokrova motorja s čolna, treh zvitkov laksa s trnki in utežmi, plastičnega lavorja, kup plastičnih vrečk, lončkov, plastenk, počene blazine ... in ja, celo zelenega tepiha," je na družbenem omržeju zapisala Petrova partnerka, Nika Veger. K temu pa še dodala: "Žalostna sem, prvič sem tudi na Jadranu letos doživela, da plavam med koščki plastike."

Ob tem je podala še nekaj nasvetov o tem, kako skrbeti za čisto okolje in čiste vode. Od tega, da iz plaže odnesemo vse, kar smo tja prinesli, do tega, da tudi sami kdaj pospravimo smeti, tudi če niso naše. Ob tem pa svoje sledilce sprašuje še za dodatne nasvete. 

Njen celoten zapis najdete spodaj: 

prejšnji članek
Kataya: Moj buši je vedno prisoten in nimam umetnih jošk
Svet slavnih
Kataya: Moj buši je vedno prisoten in nimam umetnih jošk
naslednji članek
Sinček Maje Šuput na Instagramu prava mala zvezda
Svet slavnih
Sinček Maje Šuput na Instagramu prava mala zvezda