janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

zlato-mleko, recept Odkrito.si

RECEPT: Zdravilno mavrično mleko

Bruno in Žiga Njena.si

Žiga in Bruno po odpovedi festivala brezplačno ...

Zvezdnika serije Sex/Life sta v resničnem življenju par
| K.M.

Zvezdnika serije Sex/Life sta v resničnem življenju par

Sarah Shahi, Adam Demos, Profimedia

Igralca Sarah Shahi in Adam Demos, ki v Netflixovi uspešnici Sex/Life upodabljata Billie Connelly in Brada Simona. Povezala pa ju je ravno omenjena serija.

Na platformi pretočnih vsebin Netflix trenutno kraljuje serija Sex/Life, o poročeni ženski iz predmestja, ki nikakor ne more pozabiti nekdanjega ljubimca in svojega odnosa z njim. Igralca, ki upodabljata nekdanji par z odličnim spolnim življenjem Sarah Shahi in Adam Demos, pa sta svojo skupno srečo našla v resničnem življenju. 

"Ko sem Adama prvič spoznala, me je resnično navdušil. Spoznala sva se v prikolici za ličenje in se takoj ujela. Imava identični okus za glasbo, viski in tekilo, navdušil pa me je predvsem kot oseba. Vedela sem, da si želim več," je o prvem srečanju povedala 41-letna igralka, ki je bila ob začetku snemanja serije še porečena z igralcem Stevom Howeyjem s katerim sta bila poročena 11 let, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci. Njun zakon se je sicer uradno končal aprila letos, čeprav je igralka zahtevek za razvezo vložila že lanskega maja. 

Sarah je med drugim pred časom na Instagramu še zapisala: "Vem, da sem spoznala svojo sorodno dušo. Vem, da sem našla svojo večnost. Vem, da nisem nikoli do zdaj ljubila močneje, globlje, divje."