mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Ambrožič Urbas: Zaščita kože je investicija v lepoto

21. 7. 2021; 03.30
Avtor: C.U.
nika-ambrožič-urbas

Nika Ambrožič Urbas foto: Promocijski material

Poletni močni sončni žarki zahtevajo redno zaščito kože. Tega se zaveda tudi voditeljica in žirantka v plesnem šovu Zvezde plešejo.

Nika Ambrožič Urbas, modna in lepotna ikona ter obraz in dolgoletna ljubiteljica znamke Collistar, nameni veliko pozornosti zaščiti svoje kože in pravi, da je to prava lepotna poteza, ki se resnično obrestuje. Prisega na Collistarjevo novo linijo izdelkov za zaščito pred soncem, ker ji ta nudi kakovostno zaščito, vsebuje tudi anti-age učinke, je na voljo v različnih oblikah, poleg tega pa ščiti naše okolje.

Sama si svojo kožo zjutraj vedno zaščiti s Collistar anti-age zaščitno kremo za obraz in tekom dneva obnavlja njeno delovanje s praktičnim vlažilnim sprejem za zaščito pred močnimi sončnimi žarki. V svojo poletno nego pa zapriseženo vključuje tudi vlažilno suho olje, ki je odlično tako za kožo kot tudi lase - kot pravi Nika: "Zaščiti kože posvečam zelo veliko pozornosti. Obenem pa se zavedam, da lahko sonce poškoduje tudi moje lase. Še zlasti konice, ki se hitreje izsušijo. Zato jih poleti redno negujem z oljem, ki vsebuje zaščitni faktor. Nežno ga vtrem v lase in tako ustvarim sloj, ki preprečuje izsušitev."

Nika Ambrožič Urbas foto: Promocijski material

Večina izdelkov za sončenje obljublja popolno zaščito pred škodljivimi UV- žarki, a s filtriranjem koži škodljivih žarkov dostop v podkožje onemogoča tudi UVB žarkom, ki so ključni pri proizvodnji vitamina D in s tem izjemno koristni za naš mišično-skeletni sistem ter imunski sistem. Collistarjeva nova linija izdelkov za zaščito pred soncem Smart Sun protection® zahvaljujoč pametnemu sistemu UV-A in UV-B filtrov filtrira samo škodljive žarke, hkrati pa optimizira proizvodnjo vitamina D. Obenem preprečuje fotostaranje, nastanek izpuščajev in rdečice, saj zagotavlja tudi zaščito pred IR žarki, modro svetlobo ter oksidativnim stresom.

prejšnji članek
S hojo do ravnega trebuha
Zdravje
S hojo do ravnega trebuha
naslednji članek
Je morje res premrzlo za nosečnice?
Zdravje
Je morje res premrzlo za nosečnice?