Casey Johnston Svet24.si

Sila trka jo je “izstrelila” skozi strešno ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Kraljica Elizabeta Odkrito.si

Kraljeva palača se maščuje princu Harryju, to ...

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tanja Žagar uradno potrdila hčerkino rojstvo

Nika Ambrožič Urbas: Zaščita kože je investicija v lepoto
| C.U.

Nika Ambrožič Urbas: Zaščita kože je investicija v lepoto

Nika Ambrožič Urbas, Promocijski material

Poletni močni sončni žarki zahtevajo redno zaščito kože. Tega se zaveda tudi voditeljica in žirantka v plesnem šovu Zvezde plešejo.

Nika Ambrožič Urbas, modna in lepotna ikona ter obraz in dolgoletna ljubiteljica znamke Collistar, nameni veliko pozornosti zaščiti svoje kože in pravi, da je to prava lepotna poteza, ki se resnično obrestuje. Prisega na Collistarjevo novo linijo izdelkov za zaščito pred soncem, ker ji ta nudi kakovostno zaščito, vsebuje tudi anti-age učinke, je na voljo v različnih oblikah, poleg tega pa ščiti naše okolje.

Sama si svojo kožo zjutraj vedno zaščiti s Collistar anti-age zaščitno kremo za obraz in tekom dneva obnavlja njeno delovanje s praktičnim vlažilnim sprejem za zaščito pred močnimi sončnimi žarki. V svojo poletno nego pa zapriseženo vključuje tudi vlažilno suho olje, ki je odlično tako za kožo kot tudi lase - kot pravi Nika: "Zaščiti kože posvečam zelo veliko pozornosti. Obenem pa se zavedam, da lahko sonce poškoduje tudi moje lase. Še zlasti konice, ki se hitreje izsušijo. Zato jih poleti redno negujem z oljem, ki vsebuje zaščitni faktor. Nežno ga vtrem v lase in tako ustvarim sloj, ki preprečuje izsušitev."

Foto: Promocijski material - Nika Ambrožič Urbas

Večina izdelkov za sončenje obljublja popolno zaščito pred škodljivimi UV- žarki, a s filtriranjem koži škodljivih žarkov dostop v podkožje onemogoča tudi UVB žarkom, ki so ključni pri proizvodnji vitamina D in s tem izjemno koristni za naš mišično-skeletni sistem ter imunski sistem. Collistarjeva nova linija izdelkov za zaščito pred soncem Smart Sun protection® zahvaljujoč pametnemu sistemu UV-A in UV-B filtrov filtrira samo škodljive žarke, hkrati pa optimizira proizvodnjo vitamina D. Obenem preprečuje fotostaranje, nastanek izpuščajev in rdečice, saj zagotavlja tudi zaščito pred IR žarki, modro svetlobo ter oksidativnim stresom.