Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sin ameriškega komika in voditelja umrl zaradi možganskega tumorja

8. 12. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Nick Cannon

Nick Cannon foto: Profimedia

Nick Canonn je včeraj v svoji pogovorni oddaji razkril, da žaluje za 5-mesečnim sinom, ki je umrl zaradi tumorja na možganih.

"Tega nisem delil še z nikomer, niti s svojo ekipo. Imel sem zelo težak vikend," je pogovor pričel Nick in delil fotografijo svojega najmlajšega sina Zena Scotta Cannona, nato pa pričel jokati in šokiral občinstvo in gledalce pred domačimi ekrani. 

"Zen je bil rojen 23. junija. Čez poletje je bilo super, po mesecu dni je bilo vse super, po dveh mesecih je bil zelo pozitiven, ampak vedno je imel težave, kot da bi imel težave s sinusi. Zanimivo je dihal ... Odpeljal sem ga h zdravniki, da pregleda dihanje in sinuse. Mislili smo, da bo šlo za rutinski poseg. Rekli so, da je s sinusi vse v redu, izvedeli pa smo, da ima drugo situacijo. Tekočina se je začela zadrževati v njegovi glavi, zaradi česar je bila tudi glava malo večja. Takoj je šel na operaciji, upali smo, da bo vse v redu, a so bili zdravniki zaskrbljeni," je med drugim priznal igralec. "Za dan zahvalnosti je prišlo do preobrata, ki je vse skupaj pospešil. Šlo je za raka v možganih, tumor je pričel pospešeno rasti. Vedeli smo, da ... Pretekli vikend se potrudil, da sem z Zenom preživel najbolj kakovosten čas. V nedeljo smo se zbudili in odšli do oceana, čakali, da sonce vzide, medtem sem držal svojega sina. Svojega sina sem držal zadnjič, ampak je bilo kljub temu lepo."

Nick sicer ne skriva, da ima otroke z različnimi partnerkami, Zen pa je bil njegov najmlajši. V zadnjem letu se je namreč razveselil rojstva kar štirih otrok. Najprej sta se decembra z dolgoletno partnerko Brittany Bell, s katero že imata 4.letnega sina Goldena, razveselila rojstva hčerke Powerful Queen. Junija se je z Abby De La Rosa razveselil rojstva dvojčkov Ziona Mixolydiana in Zillion Hei, nekaj tednov kasneje pa še sina Zena z manekenko Alysso Scott. V zakonu z Mariah Carey pa sta se mu pred desetimi leti že rodila dvojčka Moroccan in Monroe. 

prejšnji članek
Kmetija se z novo sezono seli na drugo lokacijo
Resničnostni šovi
Kmetija se z novo sezono seli na drugo lokacijo
naslednji članek
Navdušili vas bodo ti topli in lepi čevlji!
Moda&Lepota
Navdušili vas bodo ti topli in lepi čevlji!
#nasazenazenska
nasazenazenska