sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nino Ivanič povabili na lepotno tekmovanje za mlada dekleta

25. 12. 2021; 05.00
Avtor: Revija Lady
1_nina ivanič

nina ivanič foto: POP TV

Igralko Nino Ivanič so nedavno zamenjali za 35-letnico.

Igralka Nina Ivanič uživa v življenju in ga zajema z veliko žlico. Tako kot rada dela, in tega je pri njej res veliko, saj je nastopila v skoraj vseh nanizankah, ki so jih v zadnjih letih posneli v Sloveniji, si enako rada privošči razvajanje in sprostitev. To pa je v povezavi z družinsko srečo, ko ji je kljub igralskemu poklicu z nepredvidljivim urnikom uspelo ohraniti zakon in vzgojiti dva sinova, njen recept za mladostni videz. V začetku poletja je praznovala abrahama.

»Zato se rada pohecam, da mi ne bi dajali

Zvezdnica serije Usodno vino nam je razkrila koliko njenih lastnosti se skriva v vlogi neizprosne ženske iz nadaljevanke. foto: Promo foto

komplimenta, da sem zelo dobro videti za svoja leta. Pred časom pa se mi je zgodila tudi zabavna dogodivščina – z menoj je navezala stik neka italijanska agencija, ki organizira lepotna tekmovanja, in me spraševala, ali bi me lahko prijavili na mednarodno tekmovanje. Začudena sem jih vprašala, kaj bi delala na tem lepotnem tekmovanju. Odvrnili so mi, da gre za tekmovanje gospa do 35. leta, in sem jim odvrnila, da tam nimam kaj početi, saj jih imam že krepko čez 35. Vprašala sem jih tudi, kako so me našli, pa so odvrnili, da prek družbenih omrežij,« se muza Nina, ki se je zahvalila za kompliment in se posvetila drugim izzivom.

prejšnji članek
Tara Zupančič ne mara mraza
Svet slavnih
Tara Zupančič ne mara mraza
naslednji članek
Živila preko družbenih omrežij hitro postanejo priljubljena
Zdravje
Živila preko družbenih omrežij hitro postanejo priljubljena