oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Javnosti neznano ozadje filmske ljubezni Marjetke in Raaya

28. 10. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Marjetka in Raay

19 let ljubezni in dva otroka kasneje, je Marjetka še vedno presenečena zaradi prvega zmenka. foto: Neo Visuals

Minilo je že skoraj dvajset let od prvega zmenka zakoncev Vovk, ki uigrano krmarita tako skozi zasebno kot tudi poslovno življenje. Kako pa se je vse skupaj pričelo? Zgodba je kar posrečena, preverite.

Ljubezen med Raayem in Marjetko traja že skoraj dvajset let. Letošnjega decembra namreč praznujeta že 19. obletnico razmerja, ki pa se je pričelo še v času njunega akademskega izobraževanja. "Začelo se je na brucevanju," nam pove Marjetka, Raay pa k temu doda, da sta tisti večer predvsem veliko plesala. Jo je pa po samem brucevanju že odpeljal na prvi zmenek, kar v eno od restavracij s hitro prehrano, saj je bilo le to še odprto. 

Marjetka in Raay letos praznujeta že 19 let ljubezni. foto: Neo Visuals

"Marjetka je bila presenečena, ker sem kar nosil in nosil hrano," nam zaupa Raay, Marjetka pa še danes s presenečenjem v glasu doda: "Ne vem kakšno količino hrane, sem si rekla kdo vse še pride, je pa Raay vse pojedel na koncu (smeh)." Njuna zgodba se je pričela na brucevanju, spoznala pa sta se sicer že prej, saj je Raay poznal cimro svoje bodoče žene.  

Uspešno pljujeta tako skozi zasebno kot tudi poslovno življenje. foto: Neo Visuals

Med zakoncema je zagotovo tista prava ljubezen, ki jo opevata tudi v svoji novi pesmi Le ob tebi. "Prava ljubezen ni hollywoodski film. Prava ljubezen je lahko en dolgočasen dan, dan, ko ti ne gre najbolje, ko si najslabša verzija sebe, pa si še vedno ljubljen, spoštovan in cenjen. Še vedno čutiš podporo partnerja in si le ob njem lahko to, kar si," iskreno o ljubezni razloži Marjetka, ki je tudi tokrat avtorica besedila pesmi. Pesem pa nosi tudi zelo močno sporočilo. " ... da je res lahko biti skupaj ko je vse lepo, bistvo prave ljubezni pa je, da skupaj rasteš in se dvigneš," zgodbo dopolni Raay

prejšnji članek
Recept: Pijane hruške s čokolado
Kulinarika
Recept: Pijane hruške s čokolado
naslednji članek
Zabava leta - na voljo še zadnje vstopnice
Svet slavnih
Zabava leta - na voljo še zadnje vstopnice