stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Manja po šovu o največjem TV škandalu v zgodovini Kmetije

29. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
manja-šernek

Manja Šernek foto: VOYO

Kaj so tekmovalci Kmetije videli, a ostali tiho? Česa kamere niso ujele? Manja je za nas odkrito pojasnila ozadje izjave, ob kateri se je nekaterim zagotovo malce zaletelo v grlu …

»Meni je rekel, da sem neumna, medtem ko se tip žrtvuje za eno žensko, ki jo je spoznal na Kmetiji, medtem ko ima doma družino. Jaz sem pa neumna? Dajte ljudje, lepo vas prosim. Jaz vse vidim. Pa vsi mi vse vidimo, samo smo pač tiho. Meni se zdi, da ima definitivno neko simpatijo do Anete, a ga ona noče. Če pa bi ga Aneta hotela imeti, dragi moji, bi tukaj mi gledali eno izmed najbolj škandaloznih zgodb, ki se je kadarkoli odvila na Kmetiji,« je Manja presenetila z izjavo in seveda sprožila plaz vprašanj o tem, kaj se je na posestvu vendarle dogajalo med Aneto in enem izmed tekmovalcev, ko jih niso spremljale kamere. Kaj so torej ostali člani družine videli, a ostali tiho?

Ne boste verjeli, kaj jim je uspelo narediti. To si morate ogledati. Preverite in >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Aneta foto: VOYO

Za odgovor smo za rokav pocukali Manjo, ki je razložila, kaj natanko je mislila in dodala, da je vse skupaj zvenelo preveč škandalozno, kar obžaluje. »Tudi jaz sem si pogledala to epizodo in bila kar šokirana, kako napačno sem se izrazila. Nisem imela namena, da bi zvenelo, kot da se je med njima kaj zgodilo, pač pa, da je on izrazito želel izpeljati to 'žrtvovanje' za Aneto. To smo seveda mi vsi dojemali kot simpatijo, ki jo ima do nje in o tem žrtvovanju se je tudi vedno govorilo,« je razložila Manja in zaključila, da so bili vsi sumničavi, saj se jim je zdelo nepojmljivo, da se ne želi boriti.

prejšnji članek
Eva Luna ali Ariajanna? Pia na strani iskrenosti
Resničnostni šovi
Eva Luna ali Ariajanna? Pia na strani iskrenosti
naslednji članek
Velik uspeh romana Belo se pere na devetdeset Bronje Žakelj
Svet slavnih
Velik uspeh romana Belo se pere na devetdeset Bronje Žakelj
#obraziavenija
obraziavenija