palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dramatičen konec eksperimenta Poroka na prvi pogled

12. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Srečanje akterjev 2. sezone. foto: edit: njena.si

Čakata vas še dve vznemirljivi oddaji, v katerima bo glavna zvezda Jasmina, videli pa boste tudi, kaj se je zgodilo z Anito in Damirjem.

Letošnja sezona eksperimenta Poroka na prvi pogled je postregla s pestro paleto dogodkov, med katerimi so romantične utrinke zasenčili nenavadni pripetljaji, ki bi jih sicer lažje pripisali nekoliko drugačnemu formatu TV vsebine. A navkljub ogorčenim komentarjem gledalcev na družbenih omrežjih, številke pripovedujejo svojo zgodbo, teatralno vedenje, izstopajoči liki in nenavadne peripetije so tisto, kar ljudi posede pred domače zaslone in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

A šova še ni povsem konec. Čaka vas še ogled zaključnih dveh delov, ki so ju posneli štiri mesece po branju zaobljub. V ponedeljek vas čaka večerno srečanje, v torek pa klepet z udeleženci in strokovnjaki.

Srečanje akterjev 2. sezone. foto: edit: njena.si

Kaj se bo dogajalo? Drama in še enkrat drama

Akterji so se znova zbrali na večerji, da bi obujali spomine in si zaupali, kako se je odvilo njihovo življenje po šovu. A upanje o prijetnem večeru je splavalo po vodi še preden so dobro sedli za mizo. Prostor je energično zavzela Jasmina in kaj hitro poskrbela, da so mnogi ostali brez besed, pa tudi, da do besede sploh niso prišli. No, bo pa brez besed v torkovi oddaji ostala ona, saj bo deležna pogleda na utrinke, ki so jih zabeležile resničnostne kamere - videla bo torej dramatične posnetke, ki ste si jih vi že ogledali na začetku sezone.

A pustimo podrobnosti. Vse to in še več vas čaka prihodnji teden!

prejšnji članek
Kdo je nenavadna političarka, ki je razburila splet?
Svet slavnih
Kdo je nenavadna političarka, ki je razburila splet?
naslednji članek
MasterChef: Doris slavna tudi v Opatiji
Resničnostni šovi
MasterChef: Doris slavna tudi v Opatiji