nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Maša ima čudovito sestro

12. 5. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
maša-levačič

Maša Levačič foto: Planet TV

Če bi poznali starejšo sestro Maše Levačič, bi zelo težko verjeli, da sta dekleti sorojenki. Sestri sta si namreč po osebnosti različni kot noč in dan …

Planetova nevesta Maša Levačič je tekom udeležbe v televizijskem eksperimentu Poroka na prvi pogled na gledalce naredila sila nelaskav vtis. Televizijska publika se je namreč iz tedna v teden vznemirjala zaradi vedenja in osebnostnih lastnosti čednega dekleta, ki se na televiziji ni predstavila v takšni luči, kot je upala in načrtovala.

Se pa izven medijskega sveta skriva prav poseben cvet družine Levačič. Maša ima napreč starejšo sestro, ki je sicer prav tako čedna svetlolaska, a se po osebnosti, vedenju, razmišljanju in pogledu na svet popolnoma razlikuje od sorojenke. Mlada ženska, katere ime in identiteto bomo zaradi spoštovanja zasebnosti ohranili zase, ima uspešnega partnerja, s katerim sta si ustvarila čudovito družino. Tisti, ki svetlolasko poznajo, vedo o njej povedati, da je zelo prijetna, topla, empatična in družinsko naravnana.

Maša pred zaobljubami

Maša pred zaobljubami foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: Doris slavna tudi v Opatiji
Resničnostni šovi
MasterChef: Doris slavna tudi v Opatiji
naslednji članek
Joker Out v finalu letošnje Evrovizije
Svet slavnih
Joker Out v finalu letošnje Evrovizije