pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čuk Jože zapel s hčerama in navdušil

1. 8. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Čuki, Jože Potrebuješ

Jože je zapel s hčerama in spet navdušil. foto: Facebook

Akapela različica uspešnice Čukov, ki jo je Jože Potrebuješ odpel s hčerkama, zbira pozitivne odzive na družbenih omrežjih. Ste jih že slišali?

Še edini originalni član skupine Čuki in tudi njen ustanovitelj Jože Potrebuješ je na družbenih omrežjih že večkrat navdušil z dueti s svojima hčerama. Tokrat ni bilo nič drugače, ko so Jože, Eva in Petra pred sanjskim dopustniškim razgledom odpeli akapela različico uspešnice Čukov Mogoče. Skupina je pesem sicer izdala pred dobrima dvema letoma, videospot pa ima že več kot pol drugi milijon ogledov. 

'Glava' Čukov in družne Potrebuješ je pesem odigral na kitaro in odpel glavni del, podmladek pa je poskrbel za bolj spremljevalne vokale. Vsi trije pa so si na koncu prislužili glasen aplavz prisotnih in pa same pozitivne odzive na družbenem omrežju. Družina je sicer na morju praznovala tudi 20. rojstni dan mlajše Eve in 25. rojstni dan starejše Petre. Obe dekleti namreč praznujeta v mesecu juliju, zato je morski dopust odlična priložnost za rojstnodnevno druženje. 

Vsi trije so skupaj že zapeli tudi v živo na televiziji. Med drugim pred dobrim letom dni na Veseljaku, ko sta hčeri v studiu presenetili očeta. Takrat so skupaj zapeli uspešnico Čukov iz leta 2009, pesem Zgodba o prijateljstvu. 

prejšnji članek
Botri: Fantje si čas med snemanjem krajšajo s presenetljivim športom
Svet slavnih
Botri: Fantje si čas med snemanjem krajšajo s presenetljivim športom
naslednji članek
Jasna Kuljaj navdušila z novo pričesko
Svet slavnih
Jasna Kuljaj navdušila z novo pričesko
#obraziavenija
obraziavenija