vida-trotovšek
Jana

Vidinih 100 let: Smeh je pol zdravja

Izidor Krivec
Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem Celjskih mesnin

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako so Hrvati sprejeli serijo Skrito v raju?

29. 5. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Skrito v raju

Skrito v raju tudi na hrvaškem RTL-u foto: RTL

No, kaj pravite, so pohvalili slovensko serijo?

Na hrvaški televiziji RTL so 13. maja pričeli predvajati popularno serijo Skrito v raju. Tekom promocije so sprva v ospredje postavili svoje igralce, v slovensko hrvaški zgodbi namreč sodelujejo Matino Antunović, Alen Šalinović in Aleksandar Cvjetković.

In kakšni so prvi odzivi? Za enkrat ni opaziti večjega zanimanja. Na družbenih omrežjih se sicer pod promocijskimi objavami občasno pojavijo zapisi, pri čemer je opaziti, da gre pretežno za slovenske komentatorje. Hrvate kot kaže serija še ni navdušila, izjemno redke so namreč pohvale, več pa je kritik. Kakšnih? Da je serija "brez vezna".

Morda je še prezgodaj za podajanje vtisov, res pa je, da se na področju spodbujanja zanimanja ne dela prav dosti. RTL prav tako nima podpore pri promociji, o seriji namreč hrvaški mediji ne poročajo. Bolj točne podatke zanimanja smo si obetali od rezultatov gledanosti, vendar se RTL-lova služba za odnose z javnostmi na novinarska vprašanja ne odziva.

No, morda pa bodo sosedje v naslednjih tednih le pometli s predsodki in dali priložnost zgodbi, v kateri z roko v roki odlično sodelujejo hrvaški in slovenski igralci.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Marjetka pred leti pravi fotomodel
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Marjetka pred leti pravi fotomodel
naslednji članek
Mejaši novo pesem posvetili kar hrvaški reprezentanci
Svet slavnih
Mejaši novo pesem posvetili kar hrvaški reprezentanci