profimedia-0346742799
Svet24.si

Kitajske migrante v lepih oblekah in luksuznih avtih, tudi preko Slovenije, "švercali" v Italijo

Andreja Katič
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kaj je ministrica Katič pustila v predalu

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Eminem pritegnil pozornost z lažno osmrtnico

30. 5. 2024; 06.00
Avtor: STA
eminem

Eminem foto: Profimedia

Ameriški raper je vrgel le nekaj drobtinic, sicer pa ostaja skrivnosten.

Ameriški raper Eminem je mesec dni po najavi svojega novega albuma The Death of Slim Shady (Coup De Grace) napovedal objavo ene izmed novih skladb na njem, ki jo je naslovil Houdini. O Eminemovem 12. studijskem albumu, ki naj bi izšel letos poleti, razen omenjenega singla ni veliko znanega, piše ameriška revija Variety.

V objavi na Instagramu se Eminem pogovarja s čarodejem Davidom Blainom, ki ga med drugim vpraša, kako daleč lahko gredo "s to čarovnijo". Naslov nove pesmi Houdini se namreč nanaša na slovitega ameriškega iluzionista madžarskih korenin Harryja Houdinija (1874-1926).

Eminem foto: Profimedia

Medtem ko drugih podrobnosti o novem albumu The Death of Slim Shady Eminem ne razkriva, je nekaj podrobnosti navrgel dolgoletni sodelavec in mentor Dr. Dre. Že marca je v neki ameriški televizijski oddaji napovedal, da Eminem pripravlja nov album, za katerega je tudi sam prispeval nekaj skladb.

Lažna osmrtnica

Aprila je album prvič napovedal tudi Eminem, in sicer skupaj z napovednikom za kriminalno televizijsko serijo Detroit Murder Files, ta mesec pa je v časopisu Detroit Free Press objavil lažno osmrtnico, v kateri se je poslovil od Slima Shadyja, ki je bil dolgo časa njegov alter ego, še piše Variety.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Češnje zdravijo dušo, topijo kilograme
Zdravje
Češnje zdravijo dušo, topijo kilograme
naslednji članek
TEST: Ste odvisni od všečkov?
Zdravje
TEST: Ste odvisni od všečkov?