pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William razkril intimne družinske skrivnosti

8. 12. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Princ William, Kate Middleton (1)

Princ William, Kate Middleton foto: Profimedia

Pred dnevi je bil objavljen podcast Time to Walk, pri katerem je sodeloval tudi britanski princ, ki pa je z javnostjo delil kar nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja.

Princ William in Kate Middleton sta v javnosti vedno bolj zadržana kot princ Harry in Meghan Markle. Redki so tudi trenutki, ko govorita o svoji zasebnosti. Tokrat pa je William naredil spremembo in o intimni zasebnosti svoje družine spregovoril za podcast Time to Walk, ki je bil posnet februarja, v času zaprtja države zaradi koronavirusa. 

William je tako razkril, da so vsi trije otroci, George, Charlotte in Louis, podedovali družinsko ljubezen do glasbe. "Jutra so v večini v znamenju prepira med Georgeom in Charlotte o tem, katero pesem bomo predvajali. Ena od pesmi, ki jo obožujejo, je pesem Waka Waka Shakire. Veliko je gibanja z boki in preoblačenja. Charlotte več ali manj teče po kuhinji v svojih oblekah in baletnih stvareh. Zame je zelo vesel trenutek, ko otroci preprosto uživajo v plesu, zabavi in petju," je med drugim razkril princ in dodal, da zelo uživa v sprehodih, predvsem s svojo ženo Kate. 

Na prinčeve besede se je že odzvala tudi kolumbijska zvezdnica Shakira, ki je na Twitterju objavila Charlottino fotografijo in fotografijo Cambridgovih ter ob tem zapisala: "Zelo sem vesela, da ti je všeč moja glasba, princesa Charlotte."

prejšnji članek
Savina Atai zapušča Novo Zelandijo
Svet slavnih
Savina Atai zapušča Novo Zelandijo
naslednji članek
Kmetija se z novo sezono seli na drugo lokacijo
Resničnostni šovi
Kmetija se z novo sezono seli na drugo lokacijo