nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po smrti kraljice Kate Middleton hudo kršila protokol

10. 4. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Vedno urejena in vedno nasmejana ... Tudi, ko se okoli nje znajde na stotine paparacev

Ste videli, kako je Kate kršila protokol? foto: Profimedia

Nad potezo princese Kate so bili številni presenečeni. Je to dokaz, da bo britanska monarhija po smrti kraljice Elizabete bolj sproščena?

Ni samo Meghan Markle tista, ki je opozorila na stroge protokole, ki jih ima britanska kraljeva družina. V resnici so številni dobro znani in se jih preostali člani družine ves čas vestno držijo. Med tistimi najbolj vestnimi je zagotovo Kate Middleton, ki velja za eno izmed najbolj vestnih članic kraljeve družine, ki v javnosti le redko prekine pravila protokola. Je pa videti, da je po smrti kraljice Elizabete, tudi ona bolj sproščena. Je pa s svojo potezo na velikonočno nedeljo vseeno presenetila številne. 

Kraljeva družina se je za velikonočni obred modno uskladila. foto: Profimedia

Drzna poteza

Kate se je skupaj z možem Williamom in vsemi tremi otroki princema Georgeom in Louisom ter princeso Charlotte ter številnimi drugimi družinskimi člani, tudi kraljem Karlom III. in njegovo kraljico soprogo, udeležila maše ob veliki noči. Kate, William in njuni otoroci so se maše udeležili modno usklajeni v oblačilih v istem modrem odtenku. Kate je blestela v opravi priljubljene oblikovalke Catherine Walker, videz pa je odlično dopolnila tudi z modnimi dodatki. Vseeno pa so bile vse oči oboževalcev in poznavalcev kraljeve družine usmerjene v princesine nohte oziroma njene manikire. Bili so namreč rdeči, s tem pa je Kate kršila kraljičino pravilo protokola. 

Kraljica je pred leti določila, da lahko na uradnih kraljevih dolžnostih vse osebe nosijo zgolj lake v barvah kože. foto: Profimedia

Zakaj naravni nohti? 

Kot smo pisali že pred leti, je bila ena od odredb kraljice Elizabete tudi barva nohtov oziroma laka za nohte. Kate Middleton ni nikoli nosila laka, oziroma je uporabljala brezbarvnega/naravnega. Kraljica je namreč pred leti določila, da lahko na uradnih kraljevih dolžnostih vse osebe nosijo zgolj lake v barvah kože, tako imenovane 'gole' oziroma 'nude' lake, ali pa prozorne lake. Barvni in izstopajoči laki naj bi bili tako zelo strogo prepovedani. Kate naj bi pri eni izmed znamk laka za nohte celo izbrala svoj najljubši nude odtenek, ki ga je vedno uporabljala. No, vse do včeraj. 

prejšnji članek
Laura in Borče: Slava ne plača položnic
Resničnostni šovi
Laura in Borče: Slava ne plača položnic
naslednji članek
Super par: Prva izpadla Silvo in Melita
Resničnostni šovi
Super par: Prva izpadla Silvo in Melita
#obraziavenija
obraziavenija