stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi skočil v bazen med oboževalce

16. 8. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Luka Basi_bazen

Luka Basi nadaljuje z zanimivo tradicijo. foto: Instagram

Glasbenik nadaljuje s svojo tradicijo.

Luka Basi je še enkrat dokazal, da zna poskrbeti za noro zabavo. Potem, ko se je zaradi hudih poplav, ki so prizadele tudi njegovo domačo Koroško, odpovedal letošnji poroki, ne počiva. Avgust je kljub vsemu polen nastopov, ki jih Luka profesionalno ni odpovedal. Pretekli vikend je za slovenski dan poskrbel v Poroču, kjer je nadaljeval z noro tradicijo, ki jo je začel lansko leto. Pred koncem nastopa je namreč skočil v bazen med razgrete oboževalce in v slogu zaključil s svojim setom. 

Luka je med oboževalce in oboževalke skočil kar oblečen, v roke vzel mikrofon in do konca odpel svoj veliki hit To je to. Z njim pa so seveda prepevali številni oboževalci, tako tisti v bazenu kot tisti zbrani ob njem. Luka je podobno naredil že lansko leto. "To, kar ste naredili v Poreču, je bilo neverjetno. Atmosfera kot da igramo na stadionu. Tradicija s skokom v bazen pa se nadaljuje," je priljubljeni pevec zapisal na Instagramu in objavil še dokazni videoposnetek. 

V videospotu za omenjeno pesem je Luka pred dobrim letom tudi potrdil, da je zaročen z dolgoletno izbranko in materjo njegovih dveh otrok Nastjo Gabor. Luka bo sicer koncertno dogajanje zaključil z velikim tradicionalnim koncertom v ljubljanskih Križankah. Natančneje na koncertu Spektakel duetov, ki bo v petek, 15. septembra, od 20. ure dalje. Vstopnice si lahko že zagotovite TUKAJ. Ob tem sicer ne moremo obljubiti, da bo Luka pred vami skočil v bazen, lahko pa zagotovimo, da bo atmosfera zagotovo neverjetna!

prejšnji članek
Milijarder Bezos s svojo superjahto pluje na Hrvaškem
Svet slavnih
Milijarder Bezos s svojo superjahto pluje na Hrvaškem
naslednji članek
Janja Garnbret olajšana in zadovoljna
Svet slavnih
Janja Garnbret olajšana in zadovoljna