mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Se vam zdi kodrasto dekle od nekje znano?

1. 3. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
pia-skvarča

Pia Skvarča foto: sestavljena fotografija: Matjaž Tančič, POP TV

Mlado dekle, ki ima v seriji Skrito v raju stransko vlogo, je igralka, ki ravno v teh dneh blesti kot zvezda novega slovenskega filma.

Je med spremljanjem serije Skrito v raju tudi vašo pozornost pritegnilo dekle s kodrasti lasmi, ki je del tečajnikov Dinovega potapljaškega tečaja? Tudi nam se je zdelo, da smo mlado igralko že nekje videli in res je pred časom opozorila nase na družbenem omrežju TikTok. Ste pa lahko mlado umetnico opazili v aktualni filmski produkciji, simpatično turistko namreč upodablja igralka Pia Skvarča, ki ravno v tem obdobju doživlja preboj v igralski svet. Poleg tega, da jo spremljate v seriji Skrito v raju, je Pia tudi zvezda celovečernega filma Gepack, kjer je stopila v čevlje dekleta po imenu Nia.

O prvencu novopečenega režiserja Žiga Kukoviča, kjer Pia nastopa kot ena izmed članov glavne igralske zasedbe, se sicer veliko govori, mladi ustvarjalci so namreč prejeli nagrado zlata rola, veliko zanimanja pa so poželi tudi zaradi tega, ker so film posneli praktično brez finančnih sredstev.

@uto.pija Tvoj prvi @ ti mora častit karto! 👀 Na instagramu pa lahko preveriš datume, na katere bomo različna kina obiskali tudi z ekipo! 🎉💃🏻#premiere #actress ♬ original sound - 🎀Speed Audios🎀
Pia Skvarča

Pia Skvarča foto: POP TV

prejšnji članek
Super par: Melita in Silvo znova pred kamero
Svet slavnih
Super par: Melita in Silvo znova pred kamero
naslednji članek
Otroški dodatki, državne štipendije in subvencija študentske prehrane od danes višji
Življenjski slog
Otroški dodatki, državne štipendije in subvencija študentske prehrane od danes višji