sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

6. 5. 2024; 07.57
Avtor: V.M.
matija-rupel

Matija Rupel v seriji Skrito v raju foto: POP TV

Igralec, ki v seriji Skrito v raju upodablja Urbana Pečnika, je ušpičil tako nenavadno prigodo, da ga boste odslej gledali v povsem novi luči. Ampak najprej se boste morali nehati smejati …

Gledališki in televizijski igralec Matija Rupel je kot kaže zelo navihan človek. Navihan? Je to prava beseda? Nisem prepričana, zato naj vam razložimo, s kakšno nenavadno pogruntavščino je postregel kolegu, ker mu jo je slednji zagodel med skupnim prizorom v gledališki predstavi. Soigralec ga je namreč načrtno spravljal v smeh, tako da se je med tragičnim prizorom »neustavljivo in neumno muzal«.

Matija je zatem v zaodrju sklenil, da se bo soigralcu maščeval in tudi njega spravil v neprijeten položaj. In kaj mu je ušpičil? Slekel se je do golega in na oder zakorakal odet v majhno brisačko. Kako se je odzval soigralec, ne vemo, je pa Matija pojasnil, da je med izvedbo potegavščine kaj hitro spoznal, da vse skupaj ni bila najboljša ideja. »Uspelo presenečenje žal ni odtehtalo dejstva, da sem na odru popolnoma nag, da je vse, kar me ločuje od večne sramote, grozovito in duhovito, brisačka, ki jo na mestu držijo le moje roke. Šele tedaj me je doletelo spoznanje, da nisem le gol kot glista v dežju, ampak sem tudi glista brez možnosti uporabe rok,« je povzel dogajanje Rupel in nas do solz nasmejal. Ampak veste kaj, preberite celotno prigodo, tekom katere je pojasnil, zakaj ga je tik pred izvedbo zgrabila panika.

Matija Rupel

Matija Rupel foto: Peter Uhan / SNG Nova Gorica

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Jerneja in Marko postala starša
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Jerneja in Marko postala starša
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju kamere ne snemajo
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju kamere ne snemajo