Soda bikarbona foto: Revija Zarja
Čeprav za enkrat ni dokazov, da se novi koronavirus prenaša s hrano, na Na nacionalnem inštitutu za javno zdravje poudarjajo pomembnost umivanja rok in upoštevanja higienskih smernic za pripravo in shranjevanje hrane. "Priporoča se, da se živila, ki jih zaužijemo surova, temeljito opere."
Sadje in zelenjavo lahko še nekoliko bolj temeljito očistimo tako, da jih umijemo z vodo, v katero smo primešali sodo bikarbono (eno žlico na liter vode) in kis. To je zlasti priporočljivo zaradi pogostega prebiranja hrane, ki ga kupci pogosto izvajajo brez uporabe zaščitnih rokavic.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.