sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kako ljubiti in biti ljubljeni

11. 4. 2016; 07.15
Avtor: A.P.
ljubezen 2
Spoznali ste moškega, ki je vaš svet postavil na glavo. Želite si, da bi vam stal ob strani še mnogo, mnogo let? Potem si preberite spodnje nasvete, s pomočjo katerih boste osvojili njegovo srce.

Strast in pohvale

Pozabite na izgovore o utrujenosti ali glavobolu. Če se vam resnično ne da seksati, se vsaj odločite za hiter seks, ki vam bo popravil razpoloženje in oba napolnil s potrebno energijo. Vnesite spremembe v vaše spolne odnose, prevzemite iniciativo. Povejte, kakšne so vaše potrebe in zahtevajte, da jih zadovolji. Ne pozabite ga pohvaliti in mu povedati, da vse dela odlično.

Ljubite sebe

Morda bi moral biti ta nasvet na prvem mestu. Morate se zavedati, da vas ne bo mogel nihče ljubiti, če na prvem mestu ne boste ljubile same sebe. Zagotovo imate veliko kvalitet, če jih pa nekdo ne opazi, je čas, da zamenjate partnerja. Delajte na sebi in ljubite se z vsem bitjem.

Naklonite mu pozornost

Moškim je pozornost zelo pomembna, kar pa seveda ne pomeni, da stalo visite na njemu. Poslušajte ga. Poskušajte sodelovati v njegovih zgodbah, postavljajte vprašanja in pokažite razumevanje.

Toleranca

Bodite odkriti do njegovih prijateljev, hobijev, njegovi karieri. Z vašo podporo se bo počutil bolje, tudi sam bo verjel v svoje sposobnosti. Ne pozabite na lastne potrebe – tudi on naj bo ob vas, ko ga boste potrebovali.

Svoboda

Ne poskušajte z njim preživeti vsakega prostega trenutka, ne brskajte po njegovih osebnih stvareh: računalnik, mobitel in njegovo ljubezensko življenje pred vami vas ne bi smelo zanimate. To velja za oba. Naj uživa v moških aktivnostih, vi pa ta čas posvetite sebi.

Ne bodite ljubosumni

Najdite ravnotežje med ljubosumnostjo in nezanimanjem.

prejšnji članek
Domače čistilo za okna!
Življenjski slog
Domače čistilo za okna!
naslednji članek
S kavo do lepote!
Moda&Lepota
S kavo do lepote!