zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

5 načinov, da ga obnorite s poljubi!

1. 8. 2016; 07.30
Avtor: A.K.
Zimski poljub
Rezultati kažejo, da 66% moških in žensk nagne glavo v desno med poljubljanjem. Zakaj? Zato, da se ne butajo z nosom med poljubljanjem!

A zaletavanje nosov ali zob ni edina težava, ki ljudi tare med poljubljanjem. Nevro znanstvenica Wendy Hill je ugotovila, da pari, ki se poljubljajo 15 minut med poslušanjem glasbe, doživljajo velike kemijske spremembe. Nivo oksitocina (hormon, odgovoren za povezovanje, ljubezen, zaupanje) in kortizola (hormon, odgovoren za uravnavanje stresa) se dramatično spremeni.

Poljubljanje nepopisno izboljša nivo stresa in zdravja, da ne govorimo o pozitivnih posledicah, ki jih to čudovito početje prinese vaši zvezi. Poglejte, kako lahko izboljšate vaše spretnosti v poljubljanju.  

Počasi

Površni in neusklajeni poljubi so običajno grozni. Dobili boste veliko boljši odziv, če si dovolite biti čutni. Začnite z nežnim poljubljanjem vašega partnerja na ustnice, brez uporabe jezika. Storite to večkrat zapored in ustvarili boste hrepenenje po več …  Ko se ozračje segreje, pustite jeziku, da zdrsne čisto malo v partnerjeva usta. Nežno drgnite partnerjev jezik s svojim. Lahko ga poljubljate tudi po vrhu ustnice ali po spodnji ustnici in videli boste, kako mu bo prijalo. 

Glasno in fizično

Glasnost  zagotovo popestri poljub. Spustite ven tiho javkanje medtem, ko se vaše ustnice dotikajo njegovih. Tako lahko povečate erotiko v vašem vsakdanu. Ne pozabite na roke, te lahko naredijo veliko razliko med povprečnim in čudovitim poljubom. Počasi stisnite k sebi partnerjevo telo – spodnji del hrbtenice, obraz, lase in ramena. Kar se vam pač zdi najboljše. 

Pomešajte različne načine

Pri poljubljanju uporabite svojo domišljijo. Lahko grizljate spodnjo ustnico, nežno potegnete zgornjo ustnico, grizljate ušesne mečice ali pustite kakšen madež na partnerjevem vratu ... Prav gotovo boste v partnerju zanetili požar strasti.  

Bodite samozavestni

Če ste samozavestni med poljubljanjem, vedno dosežete boljše rezultate. Poskrbite za svež zadah in verjemite, da boste partnerja pripeljali v bolj čutni svet poljubljanja. Če ste v dvomih glede samozavesti, se spomnite na to, da se poljublja z vami, ker ga privlačite. Poslušajte partnerjeve subtilne namige in vedite, da njihovo zadovoljevanje najbolj gradi vašo samozavest. 

Načrtujte dosmrtno poljubljanje

Odnos do poljubljanja se lahko s časom spreminja. Neka raziskava je pokazala, da so moški med 40. in 70. letom starosti, ki se redno crkljajo in poljubljajo s svojo drago, srečnejši v razmerju. Enako velja za ženske.

prejšnji članek
Mmm, zajtrk!
Zdravje
Mmm, zajtrk!
naslednji članek
Buti za popolno ritko
Zdravje
Buti za popolno ritko